(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminta-analyytikko
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Vahvistamme organisaatiotamme ja nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä osaksi DNA:n yritysliiketoiminnan yksikköä.

Etsimme työkaveriksemme liiketoiminta-analyytikkoa sähköiset kanavat, data ja analytiikka -osastolle.

Tehtävässä työskentelet yritysasiakkaiden asiakaskokemuksen kehittämisessä laskujen ja laskutuksen puitteissa. Pääset mukaan kehittämään yritysasiakkaiden laskutuksen raportointia yritysasiakkaiden itsepalvelussa. Ymmärrät, mikä on asiakkaille arvokasta laskutuksen analytiikassa. Pöydälläsi on myös yritysasiakkaiden laskutusdatan sisäinen analytiikka ja tuet sidosryhmiä analyytikon roolissa.

Millaista henkilöä etsimme?

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta B2B laskutusprosesseista sekä laskutusdatasta, esimerkiksi BI kehittäjän tai kontrollerin roolissa. Sinulta löytyy hands-on kokemusta itsepalvelullisista BI työkaluista (esim. Tableau, Qlik, Power BI) sekä suurten datamassojen käsittelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tietokanta- ja SQL- osaamista. Olet työssäsi analyyttinen ja perusteellinen, ja osaat toimia luontevasti sisäisten sidosryhmien kanssa. Työssä kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Odotamme hakijalta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa sekä muutaman vuoden työkokemusta kyseisestä tehtävästä.

Pääset osaksi tiimiä, joka edistää digitaalista murrosta DNA:n yritysliiketoiminnassa, sekä asiakasrajapinnassa että sisäisesti. Työmme monikanavaisen asiakaskokemuksen, datan ja analytiikan hyödyntämisen, sekä ketterien menetelmien parissa on DNA:n ytimessä.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille perjantaihin 27.9.2019 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Antero Kivi, antero.kivi@dna.fi, puh. 044 044 5083 (pe 20.9. klo 10:00-11:00 tai ti 24.9. klo 09:30-10:30)