(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminta-analyytikko / Controller
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Haemme nyt taloustoimintoon Helsinkiin liiketoiminta-analyytikkoa tai controlleria.         

LIIKETOIMINTA-ANALYYTIKKO / CONTROLLER

Tule mukaan tiimiimme nostamaan analytiikkakyvykkyyttämme ja sisäisten kustannusten kohdistamista uudelle tasolle. Suomen johtavana finanssitalona palvelemme tuhansia asiakkaita päivittäin. Palvelutilanteesta saamme tarvittavat tiedot tietokantoihin, joiden perusteella pystymme kohdistamaan palvelun tuottamisesta syntyvät kulut oikein. Isona toimijana palveluita, eri organisaatiota ja sisäisiä hinnastoja käsitellään tietokannoissa.

Tässä tehtävässä vastaat

Tehtävässä yhdistät tiedot eri lähteistä ja määrität niiden perusteella kustannusten kohdentumisen. Luot työsi tuloksista helposti luettavat visuaaliset PowerBI- tai Tableau-raportit koko OP-ryhmän käytettäväksi. 

Kustannusten siirrot tullaan automatisoimaan mahdollisimman pitkälle. Automaation vapauttaman työajan tulet käyttämään OP:n tuottamien palveluiden business controlliin. Business controllissa seuraat kustannusten ja tuottojen kehittymistä ja proaktiivisesti raportoit johdolle löydökset ja havaitut mahdollisuudet sekä riskit. Yhdessä johdon kanssa tulet jatkuvasti kehittämään parhaan asiakaskokemuksen kustannustehokasta toteuttamista.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää innostusta ja erinomaisia kykyjä analysoida numeerista dataa. Palveluiden määrästä ja kompleksisuudesta johtuen työssä tarvitaan hyvää yhteistyötä useiden sidosryhmien kanssa ja loistavia kommunikaatiotaitoja. Samaan aikaan annamme sinulle vapauden ja vastuun toimia itsenä, joten pystyt oma-aloitteisesti ja jatkuvasti kehittämään ja parantamaan oman vastuualueesi menetelmiä, toimintatapoja ja prosesseja.

Eduksi luetaan soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemus business controllista. Voit olla vastavalmistunut tai jo hieman enemmän kokemusta omaavaa, jolloin annamme heti vastuullesi isompia kokonaisuuksia. Nopeisiin tuloksiin pääset PowerBI- ja/tai Tableau- sekä tietokantaosaamisella.

Mitä saat meiltä 

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mielenkiintoisessa ympäristössä OP Vallilan korttelissa. Tulet osaksi finanssialan suurimman työnantajan muutosta. Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttaa satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Pääset mukaan energiseen tiimimme isojen muutosten ytimeen, jossa navigoit OP:n pankkipalveluita taloudellisesti erinomaiseen menestykseen. 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

Lisätietoja tehtävästä antaa Vesa Maani 19.7.2019 kello 9-10 ja 2.8.2019 kello 15-16, p. 050 486 8844. Hae tehtävää 4.8.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV ja palkkatoiveesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.