(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminta-analyytikko/ Business Analyst, DNA yritysmarkkinointi
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Haemme DNA:n yritysmarkkinointiin liiketoiminta-analyytikkoa (Business Analyst)

Tehtäväsi on dataan perustuen analysoida, kehittää ja toteuttaa myynnin ja markkinoinnin yhdessä määrittelemiä toimenpiteitä yritysasiakkaille. Osallistut aktiivisesti dataohjautuvan liidiprosessin kehittämiseen ja asiakaskannan hoitoon (Customer value management). Lisäksi vastuullasi on kehittää ja operoida myynti- ja markkinointitoimenpiteiden raportointia mm. Tableau-työkalulla, myös Excel on käytössä.

Toimit oman tiimin lisäksi tiiviissä yhteistyössä yritysmyynnin, business managementin, IT:n, ja ulkoisten yhteistyökumppanien kanssa.

Odotamme sinulta erityisesti data- ja analytiikkaosaamista (kvantitatiiviset menetelmät) sekä modernin B2B-markkinoinnin osaamista. Tableau'n käyttötaito on eduksi. Voit olla korkeakoulusta soveltuvalta alueelta (esim. kaupallinen, tekninen tai tietojenkäsittely) vastavalmistunut, valmistumassa oleva tai jonkin aikaa työelämässä ollut. Toivomme aiempaa kokemusta analytiikan tai digimarkkinoinnin parissa työskentelystä, mielellään B2B -liiketoiminnassa.

Olet proaktiivinen, neuvokas ja ratkaisuhakuinen ja viet asioita eteenpäin määrätietoisesti hyvässä yhteistyössä. Tunnet aitoa kiinnostusta datan ja analytiikan suhteen ja ymmärrät niiden hyödyn liiketoiminnalle. Innostut itsesi haastamisesta ja opit mielelläsi uusia asioita. Nautit vaihtelevista tilanteista ja säilytät positiivisen asenteesi myös kiireisissä ja stressaavissakin tilanteissa. Omaat erinomaiset tiimityö- ja viestintätaidot, kirjallinen ilmaisusi on sujuvaa. Sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielitaito, ruotsin taidosta on hyötyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi edelleen B2B liiketoiminnan ja -markkinoinnin huippuasiantuntijaksi. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehitämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. Tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat ja kun haluat tulla toimistolle, löydät modernit toimitilamme hyvien kulkuyhteyksien varrelta Helsingin Käpylästä.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/tyonantajana/mutkaton-tyotapa-ja-etatyo

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.8.2020 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Elina Mansner, johtaja, yritysmarkkinointi, elina.mansner@dna.fi  10.8. klo 9-10 ja 21.8. klo 13-14, puh. 044 044 7767.