(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan lehtori
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa opiskelijoiden ollessa uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 500 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa.

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun

Liiketoiminnan lehtoria

määräaikaiseen tehtävään 31.12.2022 asti. Lehtorin tehtävänä on kehittää ja toteuttaa palvelujen kehittämiseen liittyvä koulutuskokonaisuus hankerahoituksella. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja pedagogista pätevyyttä, kokemusta hankepohjaisesta pedagogisesta kehittämisestä, sujuvaa englannin kielen taitoa ja hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme jatkotutkintosuuntautumista tai tohtorin tutkintoa, ennakointimenetelmien osaamista, tutkimus- ja kehittämissuuntautuneisuutta ja kykyä soveltaa osaamista keskeisille Laurean osaamisalueille, kuten palvelumuotoilu ja yhteiskehittäminen. Odotamme lehtoreiltamme kykyä kehittää sidosryhmäyhteistyötä. 

Tarjoamme mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin.

Tehtävän toimipaikka on sopimuksen mukaan joko Laurean Tikkurilan tai Leppävaaran kampus. Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaiset. Tehtävä on kokoaikainen. Työn aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään marraskuun aikana. 

Lisätietoja tehtävästä antavat TKI-päällikkö Pia Saari 040 194 9932 ja johtaja Valdemar Kallunki 040 141 8358

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen 4.10.2020 mennessä.