(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Saunatalo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020
Saunatalo Oy
SAUNATALO OYSaunatalo Oy on Suomen merkittävin saunojen ja alakattojen rakentaja. Yli 100.000 tehdyn saunan kokemuksella Saunatalo asiakkainaan mm. Suomen merkittävimmät rakennusliikkeet edustaa toimialansa ehdotonta kärkeä. Yhtiön liikevaihto on noin 7 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä n. 75. Katso meistä lisää www.saunatalo.fi.

Haemme uuteen tehtävään organisaatioomme Saunatalolle

Liiketoiminnan kehityspäällikköä

kehittämään uusia ratkaisuja ammattimaisen korjausrakentamisen markkinaan. Tehtävänäsi on kehittää myynnin kanavat ja Saunatalon tuotannon prosessit palvelemaan asiakkaita erityisesti suurissa linjasaneerauskohteissa ja vastaavissa korjausrakentamisen projekteissa. Saunatalolla on uudisrakentamisen markkinaan uniikki ratkaisu elementtisauna, jonka kehittäminen korjausrakentamisen tarpeisiin on yksi avaintehtävistäsi. 

Tehtävä on aluksi 12 kk määräaikainen, mutta vakinaistamiseen on mahdollisuus sen jälkeen.

Liiketoimininnan kehityspäällikön tehtävänä on tunnistaa potentiaaliset asiakkaat joukosta arkkitehdit, kiinteistöjen omistajat, isännöitsijät, rakennuttajakonsultit, pääurakoitsijat, asunto-osakeyhtiöt ja asukkaat sekä luoda ja kehittää Saunatalon myynnin prosessit palvelemaan oikeaa asiakasta. Toisin sanoen tehtäväsi on auttaa Saunataloa kehittämään uusi toimiva liiketoimintaprosessi linjasaneerauksiin, joissa päättävät elimet voivat olla mitä tahansa yllä kuvatuista. Haluaisimme löytää tehtävään henkilön, joka myös käytännössä lähtee jatkossa jalostamaan liiketoimintaprosessia ja myyntiä myös käytäntöön.

Saunatalon pääkonttori ja tuotanto sijaitsee Orivedellä, mutta suurin osa potentiaalisesta asiakaskunnasta PK-seudulla. Joten tehtävän lokaatio voi olla joko Orivedellä tai Vantaalla Aviapoliksella.

Millaisen henkilön haluamme tehtävään?

  • Voit olla esimerkiksi tradenomi tai insinööri mutta lopulta koulutustaustallasi ei ole tehtävää ajatellen suurta merkitystä, koska sopiva tekninen ja kaupallinen osaaminen ovat tärkeämpiä. 
  • Myynti- sekä kehityshenkisen henkilön, joka osaa luoda toimivia liiketoiminnan prosesseja ja pystyy myös itse osallistumaan niiden kaupallistamiseen sekä myyntityöhön.
  • Työkaluina sinulla on moderni toiminnanohjausjärjestelmä sekä normaalit toimisto-ohjelmistot. Pärjäät erilaisten ohjelmien kanssa ja ymmärrät järjestelmien käytön edut myös omaa työtäsi laajemmin.
  • Eduksi luemme jos tunnet korjausrakentamisen prosesseja, sekä sinulla on verkostoja alalle valmiina.
  • Ja luonnollisesti olet muidenkin kuin itsesi mielestä hyvä työkaveri, joka hoitaa hommat luvatusti ja auttaa tarvittaessa

Mitä tämä tehtävä tarjoaa sinulle?

  • Tehtävä on organisaatiossamme uusi ja olemme sen myötä myös yrityksenä laajentumassa uudelle toimialueelle.  Pääset luomaan toimintamalleja puhtaalta pöydältä, mutta sinulla on kuitenkin koko yrityksen tuotekehityksen ja myynnin tuki taustalla.

Lisätiedot ja hakuaikataulu

Jätäthän CV:n ja hakemuksesi  osoitteessa https://eezy.fi/tyopaikat

Hakuaika päättyy 16.8.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten laita hakemuksesi sisään mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Saunatalo Oy:n toimitusjohtaja Juha Kananen (puhelin 040 563 5024) seuraavina ajankohtina:

  • 10.7 klo 10:00-11:00
  • 28.7 klo 09:00-11:00 
  • 13.8 klo 09:00-11:00

3.8-16.8 välisenä aikana tiedusteluihin vastaa myös Eezy Personnelin konsultti Hannu Järvimäki (puhelin 0503670862)