(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Unica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Uudistumisen, kasvun ja kehittymisen tueksi etsimme nyt sinua

LIIKETOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Vastaat Unica ravintoloiden liiketoimintojen, palveluiden ja asiakaskokemuksen kehittämisestä ja tulevista projekteista. Pidät huolen palvelujen laadusta sekä palvelujen ja tulevaisuuden kuluttajien tarpeiden kohtaamisesta ja vastaat suoraan toimitusjohtajalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää monialaista ja erinomaista horeca -alan liiketoiminnan tuntemusta sekä vahvaa kehittävää otetta. Olet ajan hermolla alan trendeistä ja seuraat aktiivisesti alan keskustelua. Pystyt hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia ja kuljettamaan projekteja eteenpäin sovituissa aikataulussa.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä taito saada yhteistyötahot mukaan. Olet idearikas, analyyttinen, myyntihenkinen ja tapasi ajatella on kaupallinen. Tartut määrätietoisesti  uusiin haasteisiin ja ennenkaikkea viet suunnitellut asiat maaliin loppuun asti.

Tarjoamme Sinulle antoisan liiketoiminnan kehittämistehtävän vahvassa uudistumisvauhdissa olevassa yrityksessä ja innostavissa työympäristöissä korkeakoulujen sykkeessä. Saat työskennellä mielenkiintoisissa tulevaisuuden projekteissa alati muuttuvalla ja kiinnostavalla alalla ravintolakentällä, joka kattaa opiskelijaruokailun lisäksi kahvila, a la carte ja tilaustarjoilut. Pääset mukaan dynaamisten ammattilaisten joukkoon monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin, jossa pääset kehittämään myös omaa osaamistasi ja työnkuvaasi.

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuo, puh. 0400 714 113 / s-posti hannele.larkovuo@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi viimeistään ma 18.11.2019 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.