(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

kehittämään Digitan Site-liiketoimintaa!

Myynti- ja asiakasorientoitunut ote sekä tuntemus Telecom -toimialasta antavat hyvät eväät tehtävään.

Digita merkittävänä riippumattomana digitaalisen infrastruktuurin tarjoajana haluaa kehittää ja tarjota matkapuhelinoperaattoreille matkapuhelinverkkojen tarvitsemaa infrastruktuuria. Panostammekin Telecom-liiketoimintaan mastojen sekä muiden site-ratkaisujen muodossa. Tärkein tehtäväsi on kehittää kyseistä liiketoimintaa asiakaslähtöisesti. Osana liiketoimintatiimiä vastuullasi on asetettujen tulostavoitteiden saavuttaminen. Vastaat muun muassa mastopaikkojen määrittämisestä, niihin liittyvistä luvituksista (rakennus-/ toimenpideluvat jne.), maanvuokrasopimuksista sekä mastojen rakennuttamisesta. Liiketoimintalähtöisten mahdollisuuksien tunnistamisen lisäksi teet päämäärähakuisesti asiakas- ja myyntityötä. Strategisesti tärkeää toimittaja- ja yhteistyökumppaniverkostoa kehität yhteistyössä muun tiimin kanssa luoden pitkäkestoisia kumppanuussuhteita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää masto- ja mobiililiiketoiminnan tuntemusta sekä myynti- ja tavoiteorientoitunutta otetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä taito saada yhteistyötahot mukaan. Olet idearikas, analyyttinen ja sinulla on rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla on soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus ja työkokemus alalta.  Viihdyt itsenäisessä roolissa, mutta olet myös taitava tiimityöskentelijä varmistaen tavoitteiden saavuttamisen. Tehtävän hoitaminen käsittää matkustamista Suomessa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan liiketoiminnan kehittämistehtävän, tuen siinä menestymiseen sekä loistavat työkaverit. Digitalla on toimipisteitä eri puolilla Suomea, joten voit vaikuttaa työpisteesi sijaintiin. Saat käyttöösi markkinajohtajan työkalut sekä laadukkaat tuotteet ja palvelut, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia jatkossa edetä talon sisällä. Kiinnostuitko? Ethän epäröi kysyä lisätietoja ja olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Teemu Lampila, Director, Tower and Site, 0400 545 621, teemu.lampila@digita.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 29.9.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@digita.fi. Merkitse hakemukseen ”Digita/Liiketoiminnan kehityspäällikkö”