(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme Espooseen

LIIKETOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on kehittää Abloyn kulunvalvonta- ja työajanseurannan ratkaisuista vastaavan yksikön (=Access Control –yksikkö) liiketoiminta- ja jakelutiemalleja sekä myyntiä asiakaslähtöisesti yhtiön vision ja strategian mukaiseen suuntaan. Vastuullasi on Access Control –yksikön myynnin ja jakelutien kehittäminen ja johtaminen. Olet aktiivisesti mukana asiakkuuksien ja jakelukumppanuuksien kehittämisessä ja myyntiä tukevien materiaalien määrittämisessä ja tuotelanseerauksissa.

Työskentelet aktiivisesti asiakkaidemme sekä eri liiketoimintaosaajiemme kanssa. Kehität palveluita sekä tulosyksikkösi toimintaa ja osallistut aktiivisesti asiakastyöhön, joka kohdentuu korkean turvallisuustason asiakkaisiin ja näitä palveleviin turvallisuusintegraattoreihin ja muihin jakelutiekumppaneihimme.

Olet myyntihenkinen, vakuuttava ja yhteistyötaitoinen toimija, joka viihtyy asiakasrajapinnassa ja nauttii pitkäjänteisestä ratkaisukeskeisestä asiakastyöstä. Ymmärrät kaupallisesti ja strategisesti ison kuvan ja teet ja toteutat sen perusteella realistisia toimintasuunnitelmia. Kommunikoit luontevasti ison, globaalisti toimivan organisaation sisällä. Osallistut yksikön strategiseen kehitykseen Access Control –yksikön johtoryhmän jäsenenä.

Sinulla on kokemusta myyntityöstä, myynnin johtamisesta kysynnän luomisesta liidien clousaamiseen, liiketoiminnan kehittämisestä ja markkinoinnista. Osaat hyödyntää digitaalisia mahdollistajia osana työtäsi mukaan lukien asiakasanalytiikka ja CRM järjestelmät. Hallitset suuria kokonaisuuksia ja projektimainen työskentely on sinulle luonteva tapa toimia. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme osaamista ja kokemusta IoT- ja ICT- teknologioista ja asiakasratkaisujen kehittämisestä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintayksikön johtaja Tuukka Parviainen, p. 040 703 2005.

Mikäli olet etsimämme rohkea ja ennakkoluuloton joukkuepelaaja, täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 1.7.2018 mennessä osoitteessa:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?37003f80&lang=fi-FI