(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Haemme kotimaan myyntiorganisaatioon

Espooseen tai Joensuuhun

LIIKETOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

Tärkein tehtäväsi on kehittää kotimaan myyntiä asiakaslähtöisesti yhtiön vision ja strategian mukaiseen suuntaan. Olet tiivisti mukana asiakkuuksien kehittämisessä ja myyntiä tukevien työkalujen määrittämisessä ja niiden käyttöönottoprojekteissa.

Asiakaslähtöinen ajattelu ja esiintyminen ovat sinulle luonteenomaista. Olet itsenäinen, aktiivinen ja järjestelmällinen kehittäjä, joka kommunikoi luontevasti ison, globaalisti toimivan organisaation sisällä. Osallistut yksikön strategiseen kehitykseen kotimaan myyntiorganisaation johtoryhmän jäsenenä.

Sinulla on jo kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä ja osaat hyödyntää digitaalista toimintaympäristöä kaupankäynnissä. Sinulla on muutaman vuoden kokemus tuloksellisesta myynti- ja strategiatyöstä ja olet ajan hermolla viimeisimmistä myynnin ja myynnin johtamisen suuntauksista. Hallitset suuria kokonaisuuksia ja projektimainen työskentely on sinulle luonteva tapa toimia. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutasoinen koulutus sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme osaamista ja kokemusta IoT- ja ICT- teknologioista ja asiakasratkaisujen kehittämisestä.

Lisätietoa tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Jari Perälä,
p. 0400 328 599.

Jos haluat olla mukana rakentamassa turvallisuusalan menestystarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.6.2018 mennessä osoitteessa:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?9ddf7f2b&lang=fi-FI