(Poistunut julkaisusta)

LIIKETOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Digita panostaa mastoliiketoimintaan, pääasiassa mobiilioperaattoreiden tulevaisuuden mobiiliverkkojen tarpeisiin. Tärkein tehtäväsi on kehittää Digitan mastoliiketoimintaa asiakaslähtöisesti. Toimit tehtävässä nykyisen mastoliiketoiminnan liiketoimintapäällikön parina. Vastaat mastopaikkojen määrittämisestä, niihin liittyvistä luvituksista (rakennus/ toimenpideluvat, kaavoitus jne.), maanvuokrasopimuksista sekä mastojen rakennuttamisesta. Liiketoimintalähtöisten mahdollisuuksien tunnistamisen lisäksi teet päämäärähakuisesti asiakas- ja myyntityötä. Strategisesti tärkeätä toimittaja- ja yhteistyökumppaniverkostoa kehität yhteistyössä muun tiimin kanssa luoden pitkäkestoisia kumppanuussuhteita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää masto- ja mobiililiiketoiminnan hyvää tuntemusta sekä myynti- ja tavoiteorientoitunutta otetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä taito saada yhteistyötahot mukaan. Olet idearikas, analyyttinen ja sinulla on rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla on  soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus ja 5-10 vuoden työkokemus alalta. Viihdyt itsenäisessä roolissa, mutta olet myös taitava tiimityöskentelijä varmistaen tavoitteiden saavuttamisen. Tehtävän hoitaminen käsittää matkustamista Suomessa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan liiketoiminnan kehittämistehtävän, tuen siinä menestymiseen sekä loistavat työkaverit. Digitalla on toimipisteitä eri puolilla Suomea, joten voit vaikuttaa myös työpisteesi sijaintiin. Saat käyttöösi ammattimaiset työkalut sekä laadukkaat tuotteet ja palvelut, hyvät työsuhde-edut sekä mahdollisuuksia jatkossa edetä talon sisällä.

Oletko etsimämme kehittämisen ammattilainen? Hae tehtävää 19.3.2018 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustetun hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-12328. Lisätietoja tehtävästä antaa  Mercuri Urvalin konsultti Eija Laine puh. 040 809 2997.