(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan kehityspäällikkö
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haluatko olla muovaamassa isojen mullistusten keskellä olevan toimialan kehittymistä? Oletko kiinnostunut pääsemään suuren suomalaisen konsernin liiketoiminnan kehityksen ytimeen?

Etsimme VR Groupin strategia- ja kehitysyksikköön vahvaa liiketoiminnan kehittämisen osaajaa vastuullisiin kehitystehtäviin. Vastaat itsenäisesti erilaisista kehitysprojekteista, koordinoit ja johdat kehityskokonaisuuksien etenemistä, osallistut strategiatyöhön sekä tuotat analyyseja ja esityksiä päätöksenteon tueksi. Raportoit VR Groupin johtoryhmään kuuluvalle strategia- ja kehitysjohtajalle.

Toivomme, että sinulla on 3-5 vuoden soveltuva työkokemus liikkeenjohdon konsultoinnista, rahoitusalalta tai vaativista liikkeenjohdon kehitystehtävissä toimialalla, jossa näet samankaltaisuuksia VR Groupin toimintaympäristöön. Ihannetilanteessa olet jo edennyt urallasi rooliin, jossa johdat itsenäisesti projekteja. Analysoit sujuvasti markkinoiden muutosvoimia ja kilpailutilannetta sekä näet tilanteissa mahdollisuuksia ja kehitysvaihtoehtoja. Odotamme, että sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi tuotantotaloudesta tai rahoituksesta.

Olet kehityshenkinen ja analyyttinen ongelmaratkaisija ja nopea omaksumaan uutta sekä hahmottamaan monimutkaisia kokonaisuuksia. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja teet luontevasti yhteistyötä monenlaisten ihmisten kanssa läpi organisaatiohierarkian. Viestit asioita selkeästi sekä suullisesti että kirjallisesti. Osaat perustella asioita ja saat ihmiset helposti puolellesi. Edistät määrätietoisesti ja sinnikkäästi vastuullasi olevia isoja ja pieniä asioita. Tehtävässä tarvitset hyvät suomen ja englannin kielen taidot.
 
Tarjoamme

VR Group ja toimialojemme toimintaympäristö muuttuvat kovaa vauhtia. Se tarjoaa paljon mahdollisuuksia uudistua ja kehittyä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja uniikin näköalapaikan sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan koko toimialan kehittymiseen. Tehtävä antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä, näyttää kykysi ja edetä uralla myös muihin vastuullisiin liikkeenjohdon tehtäviin VR Groupissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa strategia- ja kehitysjohtaja (1.3. lähtien) Ilkka Heiskanen, puh. 040 8665 872, maanantaina 5.2. klo15-16, keskiviikkona 7.2. klo 8-9 ja tiistaina 13.2. klo 9-10 tai sähköpostilla ilkka.heiskanen@vr.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.2.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.