(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Helsingin Sanomat

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Helsingin Sanomat on moninkertaisesti sisällöistään, digipalveluistaan ja markkinoinnistaan palkittu media. Digipalveluissamme käydään 8 miljoonaa kertaa viikossa, yli 200.000 tilaajaa maksaa digitaalisesta tilauksesta, ja kokonaistilaajamäärämme on kasvussa. Tärkein palkinnoista on lukijoilta saatu palaute siitä, että Hesari saa lukijansa ajattelemaan ja olemaan aktiivinen.

Haemme liiketoiminnan kehityspäällikköä vetämään Hesarin 2 miljoonalle lukijalle näkyviä strategisia kehityshankkeita, joiden avulla Hesari etenee vauhdilla kohti riippumattomuutta paperista. Tehtäväsi on suunnitella, analysoida, toteuttaa ja johtaa näitä superkiinnostavia projekteja mallinnus- ja suunnitteluvaiheesta toteutukseen ja markkinoille vientiin. Ymmärrät kaupallisesti ja strategisesti ison kuvan ja teet sen perusteella realistisia liiketoimintasuunnitelmia. Kehität iteratiivisesti kuluttajapalveluita tutkimuksiin ja kokeiluihin perustuen, joten sinulla on kokemusta nopeatempoisesta projektityöstä, liiketoiminta- tai palvelukokonaisuuksien omistajuudesta, digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä sekä vahva kuluttajaymmärrys. Olet ajan tasalla digitaalisista kuluttajapalveluista, erityisesti mobiilisovelluksista, ja näet teknologian tuomat mahdollisuudet. Ohjelmointikaan ei ole sinulle vierasta.

Jotta menestyt tehtävässä, sinulla on

  • kokemusta digitaalisten kuluttajapalveluiden kehityksen johtamisesta, olet esimerkiksi ollut liiketoimintavastuussa tai toiminut kuluttajille suunnatun digitaalisen palvelun tuoteomistajana.
  • ketterien ohjelmisto- ja käyttökokemuskehitysmenetelmien osaamista ja käytännön kokemusta, erityisesti mobiilisovelluskehitysympäristössä.
  • kokemusta laaja-alaisesta strategiatyöstä ja liiketoiminnan pitkäjänteisestä kehittämisestä.
  • kaupallinen tai tekninen maisteritason yliopistotutkinto.
  • analyyttinen ajattelutapa, samalla käytännöllinen ote, halu ja kyky saada aikaan näkyviä tuloksia.
  • sinnikkyyttä, haastaja-asennetta sekä uskoa ketterään kehittämiseen.
  • tehokkuutta ja kykyä pitää ahdistumatta monta palloa ilmassa yhtä aikaa.
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot, joiden avulla solahdat luontevasti erilaisiin verkostoihin ja tiimeihin. 
  • kiinnostusta mediatoimialaa ja jopa rakkautta Hesaria kohtaan.

Emme ole mikään perustyöpaikka. Meillä on rento ja osaava työyhteisö ja koemme vahvasti, että työmme on merkityksellistä. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tuotteisiin ja palveluihin, jotka tavoittavat lähes 2 miljoonaa suomalaista joka viikko.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.2.2018. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Aalto, puh. 050 563 6853. Varmimmin hänet tavoittaa pe 16.2. klo 9-10, ti 20.2. klo 9-10 ja ti 27.2. klo 10-11.