Liiketoiminnan kehitysjohtaja
Suomen Hyötytuuli Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Etsimme nyt tulevaisuuteen katsovaa

LIIKETOIMINNAN KEHITYSJOHTAJAA

vastaamaan hankekehityssalkun strategisesta hallinnasta, hankekehitystiimimme tavoitteista ja tuloksista, portfolio- ja skenaariotyöskentelystä sekä investointien taloudellisista analyyseistä ja riskeistä. Tehtäviisi kuuluu myös tuulivoima- ja energiamarkkinan seuranta, hankkeiden osto- ja myyntiprosessit sekä osaltaan yhteiskuntasuhteiden hoitaminen. Tehtävä on uusi ja tehtävän sisältö voi muovautua valitun henkilön mukaan. Kuulut johtoryhmään ja raportoit toimitusjohtajalle. Käytössäsi on osaava hankekehitystiimi ja asiantuntijaverkosto. Yhtiön päätoimipaikka on Pori ja yhtiöllä on toimintaa myös muualla Suomessa. Tehtävä edellyttää matkustamista. Oma sijaintipaikkasi on neuvoteltavissa. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaavia tietoja. Sinulla on kokemusta vaativista johtotehtävistä ja vahva liiketoimintatausta sekä energia-alan tuntemus. Olet innostunut tuulivoimaenergian tulevaisuudesta, haluat olla alan edelläkävijä, näet tulevaisuuden mahdollisuudet. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, osaat neuvotella vakuuttavasti oman organisaation sisällä ja eri sidosryhmien kanssa. Neuvottelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen sujuva osaaminen katsotaan eduksi. Viet toiminnallasi asioita määrätietoisella tavalla määritellyn vision suuntaan. Haluat tulla mukaan rakentamaan kasvavaa tuulivoimayhtiötä osaavaan joukkoomme.

Lisätietoja yrityksestä www.hyotytuuli.fi. Lisätietoja saat myös toimitusjohtaja Toni Sulameri, 041 751 1381, ajankohdat 1.3. klo 9.30–11.30 tai 8.3. klo 12–15 tai HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.3. www.hrsadvisors.fi sivujen tai hakupainikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428257
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ahvenanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi