(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan kehittämispäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haemme nyt OP:n Asumisen palveluiden yksikköön vakituiseen työsuhteeseen

Liiketoiminnan kehittämispäällikköä


kehittämään OP Ryhmän isännöintiliiketoimintaa.

 

Tehtävästä:
Tässä tehtävässä vastaat OP Ryhmän isännöintiliiketoiminnan kehittämisestä ja toimit yhteistyössä 19 paikallisen isännöintiyksikön kanssa. Rakennat yhtenäisempää palvelukonseptia ja luot edellytyksiä isännöintialan parhaalle asiakaskokemukselle. Mietit pidemmän aikavälin kehityssuunnitelmaa, ja toimit myös alan verkostoissa vieden samalla koko isännöintialaa eteenpäin.

 

Ketä etsimme?
Sinulla on vankka kokemus isännöintipalveluista ja isännöinnin liiketoiminnasta. Työtapasi on analyyttinen ja asiakaskeskeinen. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Pystyt ohjaamaan muita ja laittamaan myös itse kädet saveen asioiden edistämiseksi. Olet työssäsi kehittänyt liiketoimintaa ja sinulla on näkemystä isännöintialan tulevaisuuden mahdollisuuksista. Osaat hyödyntää digitalisaation tuomia työkaluja, ja sinulla on ymmärrystä digitaalisten palveluiden maailmasta.

 

Mitä tarjoamme sinulle?
Pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja haluasi kehittyä ammatillisesti arvostetaan. Tehtävässäsi pääset kehittämään isännöintiä myös valtakunnallisessa kontekstissa, sillä olemme iso toimija alalla. Työ on monipuolista ja pääset haastamaan itseäsi tehtävässä, joka on ainoa laatuaan. Työympäristönäsi toimivat Vallilan pääkonttorin modernit ja inspiroivat tilat ja tukenasi on laaja joukko eri osaamisalojen ammattilaisia. Luonnollisesi käytössäsi ovat OP Ryhmän mainiot henkilöstöedut. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet:
Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit kääntyä yksikön vetäjän, Lasse Palovaaran puoleen. Lassen tavoitat parhaiten ti 20.08.2019 klo 12-13 ja ma 26.8. klo 10-11 numerosta 040 534 9511. 


Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 1.9.2019. mennessä op-careers.fi -sivuston kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten ethän jätä hakemista viime tinkaan. Liitäthän mukaan ansioluettelosi, saatekirjeesi ja palkkatoiveesi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.