(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan kehittämispäällikkö
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Haemme nyt vakituiseen tehtävään

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan kansainväliseen liiketoimintaan tähtäävien, tutkimuslähtöisten ideoiden ja keksintöjen kehittämisestä uudeksi liiketoiminnaksi. Yliopistossa on vuosittain kymmenkunta pre-seed-vaiheen kaupallistamishanketta, joista noin puolet on sinun vastuullasi. Työssäsi hyödynnät laajaa liiketoiminnanosaajien ja yritysyhteyksien verkostoasi ja osallistut lisäksi syntyvien yritysten hallituksen toimintaan tarpeen mukaan.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää aiempaa kokemusta startup-vaiheen yritystoiminnasta ja -kehityksestä. Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, tohtorintutkinto on eduksi
  • Kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnan kehittämisestä ja yritystoiminnan rahoituksesta, erityisesti startup-vaiheen tuntemus on eduksi
  • Hyviä verkostoitumis- ja tiiminrakennustaitoja
  • Erittäin hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Yliopiston toiminnan tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät yliopiston uusiutuvilla kampuksilla Kontinkankaalla ja Linnanmaalla. Voit jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi ammattitaitoisen tiimin tuella ja koulutukset, joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön kuuluvat pakettiin.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasolle 11. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustavaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työsuhde on vakituinen ja siinä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Haluatko olla mukana siivittämässä tutkimuslähtöistä liiketoimintaa? Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmään viimeistään 1.2.2019. Liitä hakemukseesi 1) ansioluettelo (CV), 2) motivaatiokirje, jossa on kuvaus tutkimustulosten hyödyntämiseen liittyvästä osaamisestasi, sekä 3) mahdollinen muu liite, jolla haluat osoittaa ansiosi ja kelpoisuutesi tehtävään.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja antaa innovaatioasiamies Pekka Räsänen, sähköposti pekka.rasanen(at)oulu.fi tai puh. 029 448 8058 (tavoitettavissa ma, to, pe klo 14-16) tai vararehtori Arto Maaninen, puh. 029 448 4084.