(Poistunut julkaisusta)

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEN KONSULTTI
Balentor

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Muutos vaatii ravistelua rakenteissa. Jotta tiedämme, mitä ravistella, pureudumme asiakasodotuksiin, yrityksen nykytilaan sekä henkilöstön kyvykkyyksiin löytääksemme muutoksen tärkeimmät vaikutustekijät. Me puhumme tällöin analytiikasta. Konsulttina tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme löytämään ne tekijät, joihin panostamalla aikaansaadaan parempia liiketoimintatuloksia. Jos olet urallasi kartuttanut kokemusta konsulttina eri toimialoilta ja asiakasympäristöistä sekä palat halusta myydä ja ratkaista yritysten liiketoiminnan haasteita, tulet varmasti menestymään meillä.

MITÄ TYÖTEHTÄVÄSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

Konsulttina myyt, suunnittelet ja toteutat suurten ja keskisuurten yritysten strategisia toimintakulttuurin ja liiketoiminnan kehittämisen analyysejä ja kartoituksia. Tulosten pohjalta tunnistat olennaisimmat tekijät ja vaikutusketjut tavoiteltujen tulosten saavuttamiseksi sekä konsultoit asiakkaan liiketoiminnan ja johtamisen malleja, rakenteita ja prosesseja. Johdat asiakasta kokonaiskuvan, systeemin ja analytiikan kautta sekä varmistat, että olennaiset asiat muuttuvat käytännön toimenpiteiksi. Hahmotat rakenteelliset muutostarpeet, digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet ja uskallat vaikuttaa ihmisiin muutoksen aikaansaamiseksi.

MIKSI MEILLÄ VIIHDYTÄÄN?

Balentorilla pääset syventämään ammattitaitoasi työskentelemällä huippuosaajien ympäröimänä. Pääset oppimaan myynnistä, analytiikasta, tekoälystä ja kehittämisestä alan parhailta, toimimaan osaavien kumppaneiden, kuten IBM:n ja Vincitin kanssa sekä aidosti haastamaan ja kehittämään omaa osaamistasi vaativissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa.

Palkkamallimme on rakennettu palkitsemaan onnistumisista. Meillä ei ole kattoa palkan suhteen ja siten pystyt omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi vaikuttamaan palkkapussisi kokoon. Työaikaa meillä balentorilaisilla ei myöskään ole, vaan saamme täyden vapauden hallinnoida omaa ajankäyttöämme ja kalenteriamme – asiakkaan ehdoilla tietenkin.

Nettisivuillamme kerromme tarkemmin, keitä me olemme ja millainen Balentor on työnantajana.

SINULTA ME ODOTAMME

Me balentorilaiset olemme itseohjautuva ja asiakkaan auttamiselle omistautunut porukka. Me haluamme olla vaikuttavin kehityskumppani asiakkaillemme ja tätä odotamme myös sinulta. Me tarjoamme sinulle fiksut ja energiset tiimikaverit sekä välineet ja työkalut asiakkaan auttamiseen. Vastineeksi odotamme sinulta itseohjautuvaa otetta välineiden ja työkalujen hyödyntämiseen ja kehittämiseen entistä vaikuttavampien tulosten aikaansaamiseksi asiakkaalla.

Jotta menestyt työtehtävässäsi, edellyttää se sinulta kokemusta konsultin tehtävistä sekä lisäksi:

 • kykyä ja halua myydä strategia-analyysejä ja kehittämisratkaisuja asiakkaille
 • näkemystä strategisten analyysien ja kartoitusten toteuttamisesta
 • strategista ajattelua
 • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia sekä ymmärtää syy-seuraussuhteita
 • kykyä tunnistaa olennainen tieto ja tietolähteet oikeiden kehitystoimenpiteiden löytämiseksi
 • taitoa tunnistaa monimutkaisesta datasta olennainen ja muuttaa se arjen toimenpiteiksi
 • rohkeutta tuoda näkemyksiä haasteisiin ja kyseenalaistaa olemassa olevia ratkaisuja
 • liiketoiminnan kokonaisuuden ymmärrystä ja kykyä tarkastella sitä asiakkaan silmin
 • palavaa halua kasvaa ja kehittyä

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 31.8.2018 mennessä osoitteeseen huippuvalmentajat@balentor.fi. Aloitamme haastattelut elokuun aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työn aloitus: sopimuksen mukaan

Työn sijainti: Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki tai Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä

KYSYMYKSET JA LISÄTIEDOT

Jouni Kahelin, jouni.kahelin@balentor.fi tai puhelimitse 040 089 4959

 • perjantai 3.8. klo 9-10
 • maanantaina 6.8. klo 15-16
 • perjantaina 10.8. klo 9-10