Liiketoiminnan kehittämisen harjoittelija (Skanska Oppiva 2020, kesätyö)
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Haemme Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmaan korkeakouluopiskelijoita. Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma.

Ohjelmassa pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä mielenkiintoisissa projekteissa sekä pääset mukaan kehittämään toimintaamme. Samalla pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta. Kansainvälinen työympäristömme tarjoaa sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Työskentelet Helsingissä pääkonttorillamme liiketoiminnan kehitys –tiimissä. Tiimi koordinoi Skanskan strategiaprosessia Suomessa, tukee johtoa strategisten teemojen tunnistamisessa ja analysoinnissa, vastaa erilaisista kehityshankkeista sekä kehittää toimintatapojamme ja kyvykkyyksiämme uusien hankemuotojen vaatimusten mukaisesti.

Työhösi kuuluvat markkina- ja kilpailija-analyysit sekä muut liiketoiminnan kehitystä tukevat selvitykset ja laskelmat. Pääset avustamaan kehityshankkeissa, esim. rakentamiemme hankkeiden takuuvaiheen kustannusseurannan kehittämisessä. Harjoitteluohjelman aikana tehtäväsi määräytyvät osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Pääset kehittymään tehtävässä vuosi vuodelta vaativampiin ja itsenäisempiin liiketoiminnan kehitystehtäviin.

 

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan 31.1.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi heti haun alettua, joten muista hakea ajoissa.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot