(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan kehittäjä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Haemme asiakkaallemme LIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävänä on kehittää yrityksen sisäisiä toimintatapoja tutustumalla ensin nykyisiin prosesseihin, etsiä mahdollisia riskinpaikkoja, ja laatia näiden pohjalta jopa täysin uudet sisäiset toimintatavat yritykseen. 

Hakijoilta odotamme hyviä analysointitaitoja, sujuvaa asiantuntijatekstin tuottamista, hyviä kehitysideoita pursuavaa ajatustenjuoksua ja kykyä nähdä kokonaisuuksia. Työskentely tapahtuu yhdessä talousvastaavan kanssa, joten hyvät yhteistyötaidot ovat edellytys tähän tehtävään. 

Hakijan ei tarvitse olla vielä alansa huippuosaaja, esimerkiksi korkeakouluopintojensa loppusuoralla oleva yliopisto/YAMK -opiskelija voisi toteuttaa projektin opinnäytetyönään. Otamme kuitenkin huomioon myös työkokemusta omaavat, joilta löytyy ideointitaitoa liiketoiminnan kehittämiseen omien kokemustensa kautta.

Lisätietoja arkisin kello 8-16 rekrytointivastaava Elisa Pulkkiselta, 044 797 8718 tai elisa.pulkkinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Elisa Pulkkinen
Rekrytointivastaava