(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan digitalisaation asiantuntija
Porasto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme joukkoomme osaavaa ja innostunutta

ASIANTUNTIJAA DIGITAALISTEN PALVELUIDEN KEHITTÄMISEEN

Etsimme liiketoiminnan osaajaa vakituiseen tehtävään vahvistamaan digitaalisten palveluiden kehittämistä. Tulet mukaan digitalisoimaan liiketoimintaamme kehittämällä verkkopalveluita sekä asiakaspalvelun ja liiketoiminnan prosessien sähköisiä työvälineitä.

Tehtäviisi kuuluvat digitaalisten palveluiden suunnittelu, määrittely ja testaus. Kehität palveluita ja toiminnallisuuksia eri käyttäjäryhmien tarpeiden pohjalta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoidemme, asiakkaidemme ja ulkoisten konsulttien kanssa. Tehtävä kasvaa mukanasi ja vastuut muovautuvat myös osaamisesi ja oman kiinnostuksesi pohjalta.

Edellytämme sinulta kiinnostusta ja näkemystä digitaalisten palveluiden kehittämiseen sekä tehtävään soveltuvaa tutkintoa. Työkokemus vakuutusalan tietojärjestelmien kehitys- ja projektityöstä sekä työeläkealan tuntemus on eduksi. Asiakaslähtöinen ajattelu, hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia takaavat onnistumisesi tehtävässä. Työtavaltasi olet systemaattinen, oma-aloitteinen ja sinulla on kyky työskennellä tehokkaasti kiireenkin keskellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän työeläkealan palveluiden kehittämisen näköalapaikalla, osana mukavaa työyhteisöä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Baronan seniorikonsultti Laura Niemeltä, puh. 050 3780862. Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2018.