(Poistunut julkaisusta)

Liiketoiminnan controller ja strategiajohtaja
Novart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Novart Oy on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Olemme osa kansainvälistä Nobia-konsernia, joka on johtava keittiökalusteiden valmistaja Euroopassa ja yksi suurimpia koko maailmassa. Tunnetut tuotemerkkimme ovat A la Carte ja Petra -keittiöt ja kuluttajamyynnissä asiakkaitamme palvelevat Keittiömaailma- ja Petra-ketjut. Laajan valikoiman lisäksi kuluttajamyyntimme vahvuus on paikalliset olosuhteet hyvin tuntevissa kauppiaissa sekä n. 150 keittiöalan ammattilaisessa. Palvelemme valtakunnallisesti myös rakennusliike-asiakkaitamme kokonaisvaltaisilla tuote- ja palveluratkaisuilla. Novartilla on henkilöstöä n. 350 ja liikevaihtomme on n. 90 miljoonaa euroa. Tuotteemme ovat avainlipputuotteita ja ne valmistetaan Nastolan tuotantolaitoksellamme.  

 

Etsimme nyt kaupalliseen johtoryhmäämme sinua

Liiketoiminnan controller ja strategiajohtaja

(engl. Director, Commercial strategy and business control)

 

Työssäsi vastaat yrityksemme liikevaihdon sekä tuloksen kehittämisestä. Toimit kaupallisen maajohtajamme oikeana kätenä ja olet tukemassa strategisten hankkeidemme toteutumista, mittaamista ja viestintää.

Tuot johtoryhmäämme vahvaa markkinanäkemystä, ja yhdistämällä yrityksen dataan tuot johdolle näkemystä yrityksen tilanteesta ja kehittämistarpeista. Vastaat myös hinnoittelustrategiamme kehittämisestä ja seurannasta sekä johdon tukemisesta investointipäätösten, business casejen ja strategisten myyntisopimusten osalta. Lisäksi johdat liiketoiminnan näkökulmasta Nobia Suomen ERP-hanketta ja toimit projektin omistajana.

Toivomme sinulta analyyttistä, tuloshakuista ja periksiantamatonta työotetta. Olet asiakaslähtöinen, sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky kehittää ja fasilitoida strategiatyötä sekä muutosprosesseja. Talouden hallinta on sinulle tuttua ja analysoit liiketoimintaa numeroiden valossa sekä osaat kehittää yritykseen tarkoituksenmukaisen mittaroinnin ja seurannan. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn alan markkinajohtajalla. Meillä pääset osaksi dynaamista johtoryhmää, jossa pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään toimintaamme sekä tekemään tiivistä yhteistyötä Nobia-konsernin kansainvälisten ammattilaisten kanssa. Työpisteesi sijaitsee Vantaan Koivuhaassa ja tehtävässä raportoit kaupalliselle maajohtajallemme.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen maajohtaja Annika Vainio, p. 040 513 3017 (ti 5.1. klo 14-16 sekä to 7.1. klo 14-16). Täytä sähköinen hakulomake, ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 17.1.2021 mennessä.