(Poistunut julkaisusta)

Liiketalouden lehtori
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa opiskelijoiden ollessa uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 500 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa.

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun liiketalouden lehtoria

Haemme Hyvinkään kampukselle liiketalouden tradenomikoulutukseen lehtoria. Lehtorina kehität yhdessä opiskelijoiden kanssa Laurean yhteistyökumppaneiden digitaalista markkinointia ja liiketoimintaa. Lehtorina ohjaat pedagogisen projektitoimintamallin mukaisesti liiketalouden yritysprojekteja sekä toimit asiantuntijatukena kollegoittesi projekteissa. Arvostamme digitaalisen markkinoinnin analytiikkaosaamista, yritysten verkkosivujen kehittämisosaamista, digitaalista palvelumuotoilu-osaamista sekä digitaalisten työkalujen soveltamiseen liittyvää osaamista. Kokemuksesi mm. tekoälyn hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sitoutumista opiskelijoiden ohjaamiseen P2P- mallin mukaisesti sekä verkostoitumista yritysten kanssa.

Lehtorina pääset tekemään yhteistyötä sekä alueellisten että globaalisti toimivien yritysten kanssa. Voit myös itse vaikuttaa yritysverkostoon. Edellytämme modernin ammattikorkeakoulun toimintaympäristön tuntemusta, sitoutumista Laurean strategiaan, erinomaista englannin suullista ja kirjallista taitoa sekä joustavaa työskentelyotetta. Ammattikorkeakoulun lehtorina työhösi voi sisältyä myös muita vastuutehtäviä osaamisesi ja kehittymistavoitteittesi mukaisesti. Tarjoamme mukavan ja osaavan työyhteisön, modernit työolosuhteet ja menestyvän ammattikorkeakoulun strategian, jota viemme ylpeydellä eteenpäin.

Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Kelpoisuusehdot määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksen ja CV:n viimeistään 8.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Harju p. 050 4678807  to 29.10. klo 9-10 ja  to 5.11.  klo 14-15.; tai mikko.harju@laurea.fi. Saatamme käyttää haun toisessa vaiheessa videohaastattelua.