(Poistunut julkaisusta)

Liiketalouden lehtori
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Laurea on kansainvälisesti verkottunut metropolialuetta kehittävä ammattikorkeakoulu, jonka toimintatavassa opiskelijat ovat uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Laurea yhdistää oppimisen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistääkseen alueen palveluliiketoimintaa, palveluinnovaatioiden tuottamista ja yrittäjyyttä. Laurealla on monipuolinen kumppanuusrakenne ja selkeät toimintaa tukevat painoalat.

Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 52 M€, ja joka työllistää tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000.
 
 Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun liiketalouden lehtoria

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun Espooseen liiketalouden lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa 1.8.2020. 

Työtehtävät koostuvat AMK-tutkintokoulutuksesta, opiskelijoiden tuutoroinnista, maksullisista täydennyskoulutuksista sekä TKI-toiminnasta. Opetus ja työskentely tapahtuvat suomen ja englannin kielillä. Ensisijainen toimipisteesi on Leppävaaran kampus, mutta työskentelet tarpeen mukaan koko Laurean toimialueella.

Tehtävä edellyttää monipuolista ja vankkaa käytännön kokemusta erityisesti johtamisesta ja esimiestyöstä sekä jostain toisesta liiketalouden koulutuksen osa-alueesta (mm. liiketoiminnan kehittäminen, myynti ja markkinointi, palveluiden kehittäminen). Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta ja ohjaustaitoja, hyvää organisointi- ja aikaansaantikykyä, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti. Lehtorilta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi hakijalla tulee joko olla suoritettuna pedagoginen pätevyys, tai tämän tulee sitoutua sen hankkimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Ilkka Kurkela, 040 651 4689 (24.2. klo 14-15 ja 26.2. klo 14-15).

Pyydämme jättämään hakemuksen ja CV:n sähköisesti kohdasta Jätä hakemus. Lisäksi pyydämme jättämään videohaastattelun seuraavan linkin kautta: https://www.recright.com/interview/public/d6e6e01160d175f210b6e0885ce9ca50c21f

Haastattelut järjestetään kasvokkain 26.3. ja 27.3.

Haethan tehtävää viimeistään 13.3.2020.