(Poistunut julkaisusta)

Liiketalouden lehtori
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun liiketalouden lehtoria

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun Espooseen liiketalouden lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä 2019. Työtehtävät koostuvat AMK-tutkintokoulutuksesta, opiskelijoiden tuutoroinnista, maksullisista täydennyskoulutuksista sekä TKI-toiminnasta. Opetus ja työskentely tapahtuvat suomen ja englannin kielillä. Ensisijainen toimipisteesi on Leppävaaran kampus, mutta työskentelet tarpeen mukaan koko Laurean toimialueella.

Tehtävä edellyttää monipuolista ja vankkaa käytännön kokemusta erityisesti johtamisesta ja esimiestyöstä sekä jostain toisesta liiketalouden koulutuksen osa-alueesta (mm. liiketoiminnan kehittäminen, myynti ja markkinointi, palveluiden kehittäminen).

Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta ja ohjaustaitoja, hyvää organisointi- ja aikaansaantikykyä, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti. Lehtorilta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi hakijalla tulee joko olla suoritettuna pedagoginen pätevyys, tai tämän tulee sitoutua sen hankkimiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Tuomas Wuorikoski, 040 836 4156 (11.6. klo 13-14, 13.6. klo 9-10), tai henkilöstösuunnittelija Noora Katisko, 040 673 7870 (25.6. klo 10-11, 27.6. klo 10-11).

Haastatteluiden ensimmäiselle kierrokselle kutsutuille lähetetään kutsu viikolla 33, ja haastattelut toteutetaan viikoilla 33 ja 34.

Haethan tehtävää jättämällä hakemuksen sekä videohaastattelun viimeistään 15.7.2019: Laurean avoimet työpaikat