(Poistunut julkaisusta)

Liikepaikkavastaava
Koillisasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020
Haemme Shell Sotkamontie Kajaaniin LIIKEPAIKKAVASTAAVAA.

Shell Sotkamontie on vilkas taajamassa sijaitsema liikenneasema, joka tarjoaa asiakkaille laajalla rintamalla palvelua, hyvää asikaspalvelua unohtamatta. Asema on avoinna 5-24 ja se palvelee autoilevia asiakkaita polttoaineiden lisäksi autopesujen, kahvila-ravintola -ja myymälätoiminnoilla.

Etsimämme esimies johtaa henkilökuntaa omalla esimerkillään ja henkilöstöä sekä Shell-konseptia arvostaen. Hakijalta edellytetään aikaisempaa esimiestyökokemusta sekä ymmärrystä tulokselliseen johtamiseen.

Esimiestyössä pääset osaksi ison yrityksen toimintaa, jonka toimintaan sinut perehdytetään hyvin ja tuetaan työssä menestymistä myös jatkossa.

Lähetä hakemuksesi heti ja ilmoita, milloin voisit aloittaa työt. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja Markus Nordberg 0400926354, markus.nordberg@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).