(Poistunut julkaisusta)

Liikepaikkapäällikkö, Osuuskauppa Keskimaan asiantuntijapalvelut
Asiantuntijapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
Osuuskauppa Keskimaa on S-ryhmään kuuluva alueosuuskauppa Keski-Suomessa. Keski-Suomen suurimpana yksityisenä työnantajana pystymme tarjoamaan lukuisia ura- ja koulutusmahdollisuuksia sekä valtakunnan kattavimmat ja monipuolisimmat henkilöstöedut. Meille on tärkeää palvella asiakasomistajiamme monipuolisesti, kehittää liiketoimintaamme pitkäjänteisesti, varmistaa henkilöstömme hyvinvointi ja kantaa yhteiskunnallista vastuuta omassa maakunnassamme.

Etsimme nyt liikepaikkapäällikköä Osuuskauppa Keskimaan asiantuntijapalveluihin.

Meillä Keskimaalla on koko maakunnan kattava, noin sadan toimipaikan, liikepaikkaverkosto. Kehitämme, uudistamme ja ylläpidämme liikepaikkaverkostoamme aktiivisesti ja suunnitelmallisesti.

Liikepaikkapäällikkönä vastaat Keskimaan liikepaikkahankinnasta ja liikepaikkojen kiinteistökehityksestä. Seuraat aktiivisesti Keskimaan toimialueen sekä liiketoiminta-alueiden kehitystä ja sinulla on kokonaiskuva Keskimaan liikepaikkojen tilanteesta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Olet ajan tasalla kuntien kaavoitustilanteista ja kiinteistönomistajien kiinteistökehityshankkeista sekä vastaat tarvittavasta yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden ja viranomaisten suuntaan.

Toimit tiiviissä yhteistyössä SOK Kiinteistöässän kanssa, joka järjestää Keskimaan kiinteistöjen ylläpidon, korjaus- ja rakennuttamistoiminnan ja kiinteistöhallinnon. Ohjaat SOK Kiinteistöässän toimintaa Keskimaan operatiivisena vastuuhenkilönä. Vastaat tulosvastuullisesti Keskimaan liiketilojen vuokralaisyhteistyöstä ja ulosvuokrauksesta. Lisäksi puhtauspalveluiden hankinnan johtaminen on vastuullasi. Olet aktiivisesti näkyvä ja kuuluva toimija sisäisille sekä ulkoisille sidosryhmillesi, kuten toimipaikkojemme esimiehille. Raportoit suoraan Keskimaan talousjohtajalle.

Liikepaikkapäällikkönämme työskentely edellyttää sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä näyttöjä tuloksellisesta työstä kiinteistöjen hallintaan liittyvistä tehtävistä. Taustasi voi olla painottunut kaupalliseen tai rakennusalaan liittyviin tehtäviin, ja sinulla on jo useamman vuoden kokemus asiantuntijatehtävistä. Ymmärrät alan sopimusrakenteita, prosesseja ja olet ajan tasalla alan kehityksestä.

Olet työskentelyotteeltasi itsenäinen, aloitteellinen sekä tulosorientoitunut ja sinulla on hyvät organisointi- ja priorisointitaidot. Viihdyt ihmisten parissa ja olet hyvä luomaan ja ylläpitämään ammatillisia verkostoja. Laadit sujuvasti kirjallisia raportteja ja kommunikoit tehokkaasti sekä vaikuttavasti. Tehtävä edellyttää valmiutta liikkua Keskimaan koko toimialueella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä erinomaiset henkilöstöedut kehittyvässä ja vakaassa monialayrityksessä, mukavien työkavereiden joukossa Keskimaan konttorin moderneissa toimitiloissa.

Tervetuloa muuttuvan Keski-Suomen näköalapaikalle! Lisätietoja tehtävästä antaa Osuuskauppa Keskimaan talousjohtaja Niko Toivanen, puh. 040 523 9131.

Tavoitat hänet parhaiten seuraavina ajankohtina:
To 21.11. klo 14-15
Ma 25.11. klo 15-16
Ke 27.11. klo 14-15
Ti 3.12. klo 15-16
Hae tehtäviä sähköisesti S-rekryn kautta (klikkaa 'täytä hakemus')