(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenohjauspalvelujen harjoittelija
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2019

Etsimme kahta harjoittelijaa liikenteenohjauspalveluihin kesäksi 2019. Työssä toteutat liikennejärjestelyjä vaihtelevissa kohteissa eri puolilla Etelä-Suomea. Harjoittelijana pääset tutustumaan liikenneympäristöön ja teet töitä alan huippuosaajien kanssa. Perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin haastavissa ympäristöissä. 

Haemme myös yhtä työnjohtoharjoittelijaa, jossa liikennejärjestelyjen toteuttamisen lisäksi pääsisi harjoittelemaan työnjohdollisia tehtäviä.

Työt alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuussa 2019.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa työmaapäällikkö Reko Möttönen, puh. 040 6527 589 tai reko.mottonen@destia.fi

Haku päättyy 17.02.2019.

Etsimämme henkilö

Odotamme harjoittelijoilta AMK:n 1. tai 2. vuosikurssin suorittamista tai ammattikouluopintoja. Työnjohtoharjoittelijalta odotamme hieman pidemmälle edistyneitä AMK-opintoja. Parhaat edellytykset työhön antavat suuntautuminen infrarakentamiseen tai liikennetekniikkaan. Lisäksi työssä tarvitset B-ajokorttia, C-kortti katsotaan eduksi. 

 

Työsuhde-edut Destiassa

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

 

Destialla on kattava harjoitteluohjelma, joka mahdollistaa harjoitteluiden kautta työllistymisen vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.