Liikenteenohjausinsinööri
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Tule meille Jyväskylään LIIKENTEENOHJAUSINSINÖÖRIKSI!

Haluaisitko olla mukana toteuttamassa parempaa kaupunkiympäristöä ja kehittämässä kasvavan kaupungin liikennejärjestelyjä? Kiinnostavatko liikennetiedot ja niiden hallinta? Jos vastasit kyllä, turvaa työtilanteesi ja hae Jyväskylän kaupungille vakituiseen pestiin.

Tehtävä sijoittuu kaupunkirakenteen toimialalle liikenne- ja viheralueiden palvelualueelle, joka vastaa kaupungin yleisten alueiden infran hallinasta, metsien hoidosta, pysäköinninvalvonnasta, viljelypalstatoiminnan järjestämisestä, yksityistieavustusten hoitamisesta, seudullisesta joukkoliikenteestä, jätehuollon viranomaistehtävistä sekä kunnallistekniikan investointien suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Etsimme nyt joukkoomme sinua!

Voit olla täydellinen liikennesuunnittelija, mutta sinun ei välttämättä tarvitse, koska tiimissä tuette toisianne. Sinun ei myöskään tarvitse hallita liikennevaloja tai olla syvällä pyöräilyn edistämisessä Jyväskylässä, mutta näiden erityisosaaminen on kuitenkin eduksesi. Liikenteenohjausinsinöörin tehtävässä osallistut asiantuntijana alueiden kunnossapitoon, liikennejärjestelyjen valmisteluun ja liikennetietojen hallintaan sekä toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Näihin tehtäviin haemme nyt motivoitunutta ja sitoutunutta hyvää tyyppiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto tai aiempi opistoaseen tutkinto. Katsomme myös eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä organisointikykyä ja vahvaa tietoteknistä osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös lakien ja asetusten tuntemusta, perehtyneisyyttä maankäyttöön ja kaavoitukseen sekä liikenneturvallisuusasioihin ja tie- ja katusuunnitelmiin. Nämä tulet kyllä oppimaan meillä ollessasi. Kelpoisuudeltaan pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat.

Mutta mitä saat vastapainoksi? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Päivät eivät ole samanlaisia ja aina opitaan yhdessä uutta. Työtilamme ja -välineemme ovat huippuluokkaa ja kaunis kaupunkimme sijaitsee Suomen sydämessä.

Työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävä alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on koeaika.

Katso tehtävän lisätiedot ja jätä hakemuksesi 30.9.2020 klo 14 mennessä:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/liikenteenohjausinsinoori-jyv-53-32-20/

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1384720
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä
  • Lisätietoja antaa: Katupäällikkö Tuula Smolander 014 266 5137, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi