Liikenteenohjaajia
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2021

Haemme asiakkaallemme Varkauteen ja lähiympäristöön liikenteenohjaajia asfalttityömaiden liikenteenohjaukseen.

Tehtävä edellyttää voimassaolevia Tieturva 1- ja Työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi työmaille ja kohteiden välillä siirryttäessä.

Työajat ja -määrät vaihtelevat projektien mukaan 0-40h/vko. Töitä ainakin juhannukseen, mahdollisesti työtilanteen mukaan jopa syksylle saakka.

Työ on vuorotyötä ja tapahtuu pääsäätöisesti ilta- ja yöaikaan, osittain myös päivällä. 

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jos olet reipas ja keikkaluonteisesta työstä kiinnostunut, työaikojen suhteen joustava sekä työskentelet mielelläsi ulkona, voit olla etsimämme henkilö.

Palkkaus asfalttialan TES mukaan.

Työt alkavat toukokuun lopulla ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitusta ennen työtehtäviin annetaan asiakasyrityksen perehdytys.

Tarjoamme määräaikaisen työsopimuksen RTK-Henkilöstöpalveluiden kautta. Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä yrityksemme konserniedut tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin ma-pe HR asiantuntija Mari Laitinen puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1444499
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pieksämäki, Leppävirta, Varkaus