(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenohjaajia kesätöihin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Lahden alueelle

Liikenteenohjaajia

Keikka- ja kesätöihin.

Olethan täysi-ikäinen sekä omistat B-ajokortin ja näin ollen osaat liikennesäännöt hyvin. Työturva ja Tieturva 1-kortit ovat pakolliset, mutta koulutamme ne sinulle tarvittaessa. Työssä tarvitset hyvää reaktiokykyä, kommunikointitaitoja sekä tarkkaavaisuutta. 

Työ on ulkotyötä, joten pääset sään salliessa nauttimaan auringosta työn lomassa. Olethan myös joustava työaikojen suhteen, sillä töitä tehdään myös iltaisin. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan myös eduksi, sillä se helpottaa työpaikalle liikkumista.

Työt alkavat tarpeen mukaan, nopeallakin aikataululla. Työssä noudatetaan asfalttialan työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lisätietoja:

Anni.vellonen@lisapalvelu.net

Tiedustelut puh. arkisin ma-pe 10-15

044 427 2325

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.