Liikenteenohjaajia kesätöihin (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Etsimme asiakkaillemme raitiotietyömaille sekä Pirkanmaan alueen asfaltointityömaille

LIIKENTEENOHJAAJIA

kesäkaudelle 2022!


Tässä tehtävässä vastaat liikenteen turvallisesta etenemisestä tietyömaiden ympärillä. Työhön saattaa sisältyä myös muita avustavia tehtäviä, kuten tietyömaiden pystyttämistä ja purkamista. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät säiden salliessa pitkälle syksyyn. Työ on pääosin töihin kutsuttavaa keikkatyötä ja työmäärät vaihtelevat projektien mukaan 0-40h/vko. Työvuorot ajoittuvat pääasiasiassa arkipäiville ja -öille.

Tehtävä edellyttää voimassa olevaa tietoturva1 ja työturvallisuuskorttia. Katsomme eduksi, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemuksen vastaavista tehtävistä, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Työssä onnistumiseen tarvitset huolellista ja luotettavaa työskentelyotetta sekä joustavaa asennetta sesonkityön nopeisiin aikatauluihin. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkemista.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi alla olevan linkin kautta sekä mistä alkaen olet halukas aloittamaan työt. Paikkoja aletaan täyttämään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä aikaile hakemuskirjeen lähettämisessä!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1291 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Tiia Pösö arkisin klo 8-16, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553611
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Asiakaspalvelu, Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Pösö (tiia.poso (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4504
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa