(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenohjaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2020

Pystytkö pitämään monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti? Hae meille liikenteenohjaajaksi!

Liikenteenohjaajan työtehtäviin kuuluu pääasiassa jalankulkijoiden ja kevyen liikenteen ohjaus asfaltti- ja rakennustyömaiden edustalla. Huolellisuus ja turvallisuusohjeiden noudattaminen ovat työssä pärjäämisen edellytys. Tulevalla liikenteenohjaajalla tulee olla tieturva1 sekä työturvallisuuskortti voimassa. Kokemus tässä työssä ei ole välttämätöntä, mutta jos sinulta sitä löytyy, niin mainitsethan siitä hakemuksessasi. Työ on fyysistä eikä kestävistä jalkavoimistakaan ole haittaa!

Työ alkaa sovitusti marras-joulukuun aikana. Työajat ovat mukavan säännölliset, normaalisti arkisin kello 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti, matkakorvauksineen.

WorkPower on toiminut alalla yli 17 vuotta! Työntekijämme saavat aina kattavan perehdytyksen sekä laadukkaat työvarusteet. Työsuhteesi aikana toimistollamme sinua palvelee huippu raksatiimi, josta tulet saamaan oman yhteyshenkilön koko työsuhteesi ajaksi. Tiesithän, että Tieturva1 on nykyään mahdollista suorittaa maksutta verkossa! Täältä lisätietoa.

Jätä hakemus meille jo tänään alla olevasta linkistä! Voimme hakemuksesi saavuttua liittää sen kaikkiin sinua kiinnostaviin paikkoihin!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: liikenteenohjaus, raksa, Tampere, Pirkanmaa