(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenohjaaja
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Haemme asiakasyrityksellemme Kuopioon ja Kuopion lähialueille reippaita ja työhön tarttuvia liikenteenohjaajia kesän 2020 sesonkiin. Työ on asfalttityömaiden yhteydessä tapahtuvaa liikenteenohjausta.

---------- 

Odotamme hakijoilta reipasta asennetta työntekoon. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, sillä tehtävään perehdytetään. Eduksi työnhakijalle katsotaan ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Mitä vaadimme hakijalta:

- Voimassa olevaa tieturvakorttia

- Voimassa olevaa työturvakorttia

- Tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta

Mikäli sinulta puuttuu tie- tai työturvakortti, olemme valmiita kustantamaan tämän motivoituneille ja liikenteenohjauksesta muuten kiinnostuneille henkilöille.

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Tarjoamme työntekijälle asianmukaisen varustuksen sekä asfalttialan tes:n mukaisen tuntipalkan.

Työtä tehdään projektiluontoisesti keikoittain ja keikkojen kesto vaihtelee päivistä viikkoihin. Valituilla henkilöillä on halutessaan mahdollisuus työskennellä myös lähialueilla/-kaupungeissa sekä muissa työtehtävissä Eezyn kautta.

Ensimmäiset liikenteenohjaajat aloittavat jo toukokuussa ja seuraavat tästä porrastetusti eteenpäin. Työt jatkuvat koko kesäkauden ajan ja mahdollisesti vielä pidemmälle syksyyn saakka työntekijöiden omaan käytettävyyteen pohjautuen.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Venla Kinnunen
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 0106
venla.kinnunen@eezy.fi


www.eezy.fi