(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenohjaaja Turkuun
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Turku on Suomessa DB Schenkerin portti Skandinaviaan. Haemme nyt Turkuun liikenteenohjaajaa Skandinavian liikenteen täys- ja osakuorma- sekä kappaletavaralähetysten suunnitteluun. Tehtävässä olet päivittäin yhteydessä sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin kuten asiakkaisiimme, ulkomaan toimipisteisiimme, liikennöitsijöihin ja varustamoihin.

Tehtävän sujuvan haltuunoton vuoksi edellytämme sinulta aiempaa kokemusta liikenteenhoidosta ja hyviä tietoteknisiä taitoja. Työssäsi olet oma-aloitteinen, kykenet itsenäisiin päätöksiin ja pystyt toimimaan paineen alla. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, etua on myös ruotsin kielen taidosta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa, mukavat työkaverit ja ammattitaitoisen ja kokeneen ryhmän tueksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Road Brokerage Scandinavia Matti Heikkilä p. 050 558 3643 pe 31.1. klo 10-11, ti 4.2. klo 9-10 ja 11.2. klo 13-14.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään 13.2.2020 klo 11 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseen myös CV:n ja hakemuskirjeesi.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen.