(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenohjaaja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2021

Etsimme nyt

LIIKENTEENOHJAAJIA

vastaamaan liikenteen turvallisesta etenemisestä raitiotietyömaiden ympärillä!


Raitiovaunujen koeajoja jatketaan myös joulukuussa! Etsimme projektin ajaksi useita henkilöitä ohjaamaan ja valvomaan liikennettä raitioteiden läheisyydessä. Työvuorot kestävät n. 5-8 tuntia ja ajoittuvat arkipäiville. Työvuoroja on tarjolla koeajojen aikataulujen ja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Valittavilta henkilöiltä odotetaan voimassa olevia Tieturva 1- ja työturvallisuuskortteja, pitkäjänteisyyttä, huolellista työskentelyotetta sekä luotettavuutta. Tehtävään saa kattavan perehdytyksen, joten aikaisempi kokemus liikenteenohjauksesta ei ole välttämätöntä. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään! Kerrothan hakemuksessasi, millä aikavälillä olet käytettävissä liikenteenohjauksiin. 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=652 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi