(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenohjaaja, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Pystytkö pitämään monia lankoja käsissäsi samanaikaisesti? Hae meille liikenteenohjaajaksi!

Liikenteenohjaaja työskentelee liikenteen vierellä pysäyttämällä tai ohjaamalla ajoneuvoliikennettä. Liikenteenohjaaja työskentelee asfaltti- tai rakennustyömailla. Huolellisuus sekä turvallisuusohjeiden noudattaminen ovat työssä pärjäämisen edellytys. Tulevalla liikenteenohjaajalla tulee olla tieturva1 sekä työturvallisuuskortti voimassa.  Kokemus tässä työssä ei ole välttämätöntä, mutta jos sinulta sitä löytyy niin mainitsethan siitä hakemuksessasi. Työ on fyysistä eikä kestävistä jalkavoimistakaan ole haittaa!

WorkPower on toiminut rakennusalalla jo yli 15 vuotta! Jos olet kiinnostunut muista rakennusalan tehtävistä liikenteenohjauksen lisäksi, voit työskennellä kauttamme useissa tehtävissä! Tarjoamme kesän ajalle monipuolisia työtehtäviä kiinnostuksesi mukaan ja palkkaa maksamme aina vähintään TES mukaan. Lisäksi tulet saamaan laadukkaat varusteet koko työsuhteesi ajaksi. Rakennustiimimme osaavissa käsissä saat ohjausta tarvitsemallasi tavalla perehdytyksestä alkaen. 

Jos kiinnostuit niin lähetä hakemus tulemaan heti! Etäyhteyksin mahdollistamme tällä hetkellä rekrytointiprosessien sujuvuuden. 

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg p. 040 646 2426 

Tiesithän, että Tieturva1 on nykyään mahdollista suorittaa maksutta verkossa! Täältä lisätietoa: 
https://www.spek.fi/koulutus/turvallisuuskortit/tieturva-1-ja-2/

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, liikenteenohjaus, raksa, Tampere