(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenhoitajia satamaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Haemme asiakkaallemme Nordic Port Services Oy:lle reippaita LIIKEENTEENHOITAJIA Vuosaaren Satamaan.

Kiinnostaako sinua mielekkäät ja monipuoliset tehtävät Satamassa? Haluaisitko palvella kansainvälisiä asiakkaitamme kehittyvässä ympäristössä? Satamassa teemme töitä kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina sekä kaikissa keliolosuhteissa, joten olet valmis työskentelemään joustavasti kellonajasta riippumatta. Me tarjoamme siihen huippu varusteet ja välineet. Olet asenteeltasi palveluhenkinen ja aina valmis auttamaan asiakasta. Hyvä asenne, ongelmanratkaisukyky ja tiimityöskentelytaidot ovat vahvuuksiasi mutta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn.

Liikenteenhoitajan tehtäviin kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, turvallisuudesta ja järjestyksestä huolehtiminen, henkilökuljetuksia satama-alueella, laivojen vastaanottaminen ja irrottaminen sekä työskentelyä matkustaja terminaaleissa.
 
Odotamme sinulta:
- Asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta työotetta
- vähintään 18 vuoden ikää
- B-ajokorttia
- Toisen asteen opintoja tai tutkintoa
- Suomen ja Englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksi laskemme myös:
- Muun kielitaidon
- Ensiaputaidot (Hätäensiapu / Ea1)
- Työturvallisuuskortin
- Vartijakortin
- VHF radioluvan (SRC)
- Vedestä pelastautumisen kurssin

Tehtävään valitut henkilöt koulutetaan tehtävään tarvittavilta osin. Töihin pääseminen edellyttää koulutuksen läpäisyä. Valituista henkilöistä tullaan tekemään myös turvaselvitys (satama vaatimus).

Sinulta löytyy asiakaspalveluhenkeä ja reipas ote työntekoon. Sinä voit olla taustaltasi mainiosti vaikka merimies, sillä pääset työskentelemään maalla sekä lähellä merta. Osaamisesi ja taustasi voi olla myös jotain ihan muuta, joten kerrothan itsestäsi mahdollisimman monipuolisesti hakemuksessa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja työt ovat pitkäaikaisia.

Haethan tehtävään pikaisesti, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana!