(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenhoitajia pääkaupunkiseudulle
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Haemme kahta liikenteenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle Itä- ja Länsi-Euroopan liikenteisiin.

Tehtävääsi kuuluu Itä- tai Länsi-Euroopan maaliikenteen tuonnin- ja vienninhoitoa tehtävästä riippuen sekä siihen liittyvää ajojärjestelyä ja asiakaspalvelua. Lisäksi olet päivittäin yhteydessä edustajiin ja alihankkijoihin sekä Suomessa, että manner-Euroopassa. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä ja teet yhteistyötä eri toimintojen kanssa. Länsi-Euroopan liikenteenhoidon toimenkuvaan sisältyy myös päivystystä.

Toivomme hakijalta riittävää kokemusta liikenteenhoidon tai ajojärjestelyn tehtävistä koti- tai ulkomaanliikenteessä sekä tietämystä kuljetuskalustosta tekniikan ja lainsäädännön osalta. Olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi. Osaat käyttää sujuvasti Microsoft Office-ohjelmia ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai insinööri).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavat työkaverit sekä modernin työympäristön Vantaan uudessa pääkonttorissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Nieminen, Head of Road Brokerage East Europe, puh. 0400 122049 16.1.2019 klo 15-15.30 ja 21.1.2019 klo 15-15.30.

Hae tehtävää 27.1.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.