Liikenteenhoitaja
DB Schenker Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 700. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme liikenteenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Viinikkalaan.

Työtehtävät koostuvat Saksan ja Sveitsin vienti- ja tuontikuormien suunnittelusta yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Olet yhteydessä nimettyihin asiakkaisiin, lauttayhtiöihin sekä kommunikoit eurooppalaisten edustajiemme kanssa.

Aikaisempi logistiikka-alan kokemus ei ole välttämätöntä, mutta lasketaan eduksi. Toimit päivittäin kansainvälisessä verkostossa, joten tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä päätöksenteko- ja paineensietokykyä. Sinulta löytyy tehtävään sopiva koulutus esim. merkonomi/tradenomi tai voit olla vastavalmistunut. Käytät sujuvasti Office-ohjelmia ja omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ammattitaitoisessa tiimissä sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Aaltonen, Head of Road Brokerage West Europe, puh. 050 563 6915 24.11 ja 1.12 klo. 14 - 16.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.12.2021 täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Huomioithan, että sinulla tulee olla voimassa oleva oleskelu- ja työlupa Suomeen. Aloittavan henkilön tulee olla täysi-ikäinen ja henkilöltä vaaditaan työterveyshuoltomme suorittama työhöntulotarkastus sekä päihdeohjelmamme mukainen huumausainetestaus. Tietyissä tehtävissä toteutamme soveltuvuusarvioinnin. Työpaikkamme on savuton.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527860
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: DB Schenker Suomi
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa