Liikenteenhoitaja
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Oy Beweship Ab on suomalainen yksityisomistuksessa oleva logistiikka- ja huolinta-alan yritys, joka on perustettu vuonna 1957. Pitkät perinteet ja perheomisteisuus tekevät Beweshipistä yhden alan harvoista yksityisistä organisaatioista. Beweship tunnetaan ammattitaitoisista palveluistaan ja etenkin joustavuudestaan. Beweship kouluttaa jatkuvasti henkilökuntaansa vastaamaan huolinta- ja logistiikka-alan muuttuviin haasteisiin.

Etsimme nyt yhteistyössä Beweshipin kanssa heille liikenteenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Työtehtävässä toimitaan Länsi-Eurooppaan maantieliikenteen tuonnin ja viennin parissa. Liikenteenhoitajan työtehtävät pitävät sisällään kuljetustilausten vastaanottamista ja seurantaa, kuljetusasiakirjojen käsittelyä, yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin sekä kuljetusten järjestämistä ja aikataulutusta.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä aiempaa kokemusta logistiikka-alalta. Olet henkilönä kiinnostunut itsesi kehittämisestä logistiikan työtehtävien parissa, ja sinulta löytyy aiempaa asiakaspalvelun kokemusta. Toimit päivittäin kansainvälisessä verkostossa, joten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Hyvät IT-taidot sekä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä ja ohjelmia auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525863
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki