(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenhoitaja
Nurminen Logistics Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haemme kasvavaan ja kehittyvään Huolinta- ja lisäarvopalvelut –liiketoimintayksikköömme vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä ja monipuolisen kokemuksen omaavaa

LIIKENTEENHOITAJAA

Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme liikenteenhoidosta eri kuljetusmuotoineen sekä monipuolisista tuonti- ja vientihuolintatoiminnoista. Toimenkuvaan voidaan sisällyttää muita tehtäviä yrityksen tarpeiden ja valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Vastaat itsenäisesti asiakkaidemme laaja-alaisesta liikenteenhoidosta sekä tuonti- ja vientihuolinnasta. Pidät yhteyttä koti- ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin sekä muihin sidosryhmiin. Asiakaspalvelu sekä laskutus- ja kulukirjaus kuuluvat myös työnkuvaasi. Työskentelet  Helsingin Vuosaaren toimipisteessämme.

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja reipas ja puhut sekä kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia. Pystyt toimimaan paineen alla sekä välillä tiukoissakin aikatauluissa.

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli haluat kehittyä ammatillisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen sekä hallitset MS Office -ohjelmat. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja tarkka sekä sinulla on sosiaalista tilannetajua. Jos sinulla on vielä työtä pelkäämätön, joustava ja energinen asenne ja kiinnostusta oppia uutta, sinussa  on selvästi ainesta nurmislaiseksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vauhdikkaan työn kehittyvässä organisaatiossa, jossa pääset käyttämään monipuolisesti osaamistasi. Töitä pääset tekemään asiantuntevassa, kannustavassa ja ketterässä työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä ja työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä siis hakemuksesi oheisen linkin kautta CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.11.2019.

Lisätietoa tehtävästä antaa Business Manager Mari Schweighardt p. 0409401141. Tavoitat hänet parhaiten keskiviikkona 30.10. klo 10-11, tiistaina 5.11. klo 13-14 ja perjantaina 8.11. klo 14-15.