(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenhoitaja
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Nurminen Logistics on vuonna 1886 perustettu logistiikkapalveluita tarjoava pörssiyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ovat Suomessa sekä Venäjällä ja sen lähialueilla.

Etsimme asiakkaallemme Nurminen Logistics Services Oy:lle vahvistamaan edelleen voimakkaasti kasvavaan Traffic Teamiin asiakaspalveluhenkistä ja monipuolisen kokemuksen omaavaa LIIKENTEENHOITAJAA Helsingin Vuosaareen.

Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme liikenteenhoidosta, toimenkuvaan voidaan sisällyttää myös muita tehtäviä yrityksen tarpeiden ja valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Vastaat itsenäisesti asiakkaidemme laaja-alaisesta liikenteenhoidosta ja pidät yhteyttä koti- ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin sekä muihin sidosryhmiin. Asiakaspalvelu sekä laskutus- ja kulukirjaus kuuluvat myös työnkuvaasi.

Odotamme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä itsenäistä ja reipasta työskentelyotetta. Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia. Pystyt toimimaan paineen alla sekä välillä tiukoissakin aikatauluissa. Eduksi katsomme kokemuksen tuonti- ja vientihuolinnasta.

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli haluat kehittyä ammatillisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen sekä hallitset MS Office -ohjelmat. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja tarkka sekä sinulla on sosiaalista tilannetajua. Jos sinulla on vielä työtä pelkäämätön, joustava ja energinen asenne ja kiinnostusta oppia uutta, sinussa on selvästi ainesta nurmislaiseksi.

Nurminen Logistics on noin 200 logistiikan ammattilaisen motivoitunut ja osaava joukko. Työyhteisössä on tekemisen meininki, jota ohjaavat toiminnan jatkuva parantaminen ja kasvuhakuisuus. Vahva osaaminen ja laadukas palvelu ovat taanneet Nurmisen menestyksen jo yli 130 vuoden ajan. Yksikkömme sijaitsee Helsingissä Vuosaaressa.

Jätä CV:si, hakemuksesi ja palkkapyyntösi tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 27.9.2019. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Personalhusetin henkilöstökonsultti Katariina Kiviluoto, katariina.kiviluoto@personalhuset.fi, +358 50 568 1523.