(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenhoitaja
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

DB Schenker on Suomen monipuolisimpia kuljetus- ja logistiikkaratkaisuja tarjoava yritys. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. Haemme Itä-Euroopan liikenneosastolle liikenteenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Tehtävääsi kuuluu Venäjän liikenteen tuonnin- ja vienninhoitoa, ajojärjestelyä ja asiakaspalvelua. Lisäksi olet päivittäin yhteydessä edustajiin ja alihankkijoihin, neuvottelet rahtihinnoista alihankkijoidemme kanssa ja hinnoittelet kuljetuksia asiakkaillemme sekä edustajillemme.

Toivomme hakijalta useamman vuoden kokemusta liikenteenhoidon tai ajojärjestelyn tehtävistä koti- tai ulkomaanliikenteessä sekä riittävää tietämystä kuljetuskalustosta tekniikan ja lainsäädännön osalta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen, englannin että venäjän kielellä. Osaat käyttää sujuvasti Microsoft Office-ohjelmia ja sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto (esim. tradenomi tai insinööri).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä, mukavat työkaverit sekä modernin työympäristön Vantaan uudessa pääkonttorissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Nieminen, Head of Road Brokerage East Europe, puh. 0400122049 2.8. klo 13-14 ja 9.8. klo 14-15.

Hae tehtävää 19.8. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.