(Poistunut julkaisusta)

Liikenteenhoitaja / huolitsija
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019
Nurminen Logistics on vuonna 1886 perustettu logistiikkapalveluita tarjoava pörssiyhtiö. Yhtiö tuottaa asiakkailleen laadukkaita huolinta- ja tavarankäsittelypalveluita sekä rautatiekuljetuksia ja niihin liittyviä projektikuljetuspalveluita. Nurminen Logisticsin päämarkkinat ovat Suomessa sekä Venäjällä ja sen lähialueilla.

Etsimme asiakkaallemme Nurminen Logistics Services Oy:lle vahvistamaan edelleen voimakkaasti kasvavaan Huolinta- ja lisäarvopalvelut -liiketoimintayksikköön asiakaspalveluhenkistä ja monipuolisen kokemuksen omaavaa

LIIKENTEENHOITAJAA / HUOLITSIJAA

Tehtävänäsi on vastata asiakkaidemme liikenteenhoidosta eri kuljetusmuotoineen sekä monipuolisista tuonti- ja vientihuolintatoiminnoista. Toimenkuvaan voidaan sisällyttää muita tehtäviä yrityksen tarpeiden ja valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Vastaat itsenäisesti asiakkaidemme laaja-alaisesta liikenteenhoidosta sekä tuonti- ja vientihuolinnasta. Pidät yhteyttä koti- ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin sekä muihin sidosryhmiin. Asiakaspalvelu sekä laskutus- ja kulukirjaus kuuluvat myös työnkuvaasi. Työskentelet Helsingin Vuosaaressa ja raportoit Huolinta- ja lisäarvopalvelut -liiketoimintayksikön paikalliselle osastopäällikölle.

Odotamme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja reipas ja puhut sekä kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia. Pystyt toimimaan paineen alla sekä välillä tiukoissakin aikatauluissa.

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli haluat kehittyä ammatillisesti ja olet asiakaspalveluhenkinen sekä hallitset MS Office -ohjelmat. Luonteeltasi olet järjestelmällinen ja tarkka sekä sinulla on sosiaalista tilannetajua. Jos sinulla on vielä työtä pelkäämätön, joustava ja energinen asenne ja kiinnostusta oppia uutta, sinussa on selvästi ainesta nurmislaiseksi.

Nurminen Logistics on noin 200 logistiikan ammattilaisen motivoitunut ja osaava joukko. Työyhteisössä on tekemisen meininki, jota ohjaavat toiminnan jatkuva parantaminen ja kasvuhakuisuus. Vahva osaaminen ja laadukas palvelu ovat taanneet Nurmisen menestyksen jo yli 130 vuoden ajan. Yksikkömme sijaitsee Helsingissä Vuosaaressa.

Jätä CV:si, hakemuksesi ja palkkapyyntösi tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 30.4. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Personalhusetin Palvelupäällikkö Monia Pöllänen, monia.pollanen@personalhuset.fi, +358 50 592 8816.