Liikenteenhoidon koordinaattori - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020
NCS Finland Oy on suomalainen voimakkaasti kasvava kuljetus- ja logistiikka-alan yritys, joka on erikoistunut koko Euroopan kattaviin maantiekuljetuksiin. Yritys on perustettu vuonna 2002 ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli 28 milj. euroa.

Etsimme yhteistyössä asiakkaamme NCS Finland Oy:n kanssa asiakaspalveluhenkistä liikenteenhoidon koordinaattoria Espoon Matinkylässä sijaitsevaan toimistoon. Työsuhde on määräaikainen, jatko on mahdollinen. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan aluksi kuuden kuukauden ajalle.

Tehtävän kuvaus 

Liikenteenhoidon koordinaattorina pääset mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöön. Olennaisena osana monipuolista työtäsi tulee olemaan asiakaspalvelu ja yhteydenpito eri sidosryhmiin. Tehtäviisi tulee kuulumaan myös mm. tilausten käsittelyä, liikenteenhoitoa ja lastaus/purkaussuunnittelua sekä laskutusta ja toimitusten seurantaa. 

Toivomme sinulta

Olet oikea henkilö tehtävään, jos aidosti pidät asiakaspalvelusta ja yhteydenpidosta eri tahoihin sekä toivot työltäsi monipuolisuutta ja vaihtelua. Olet työssäsi oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit mielelläsi tiimityössä kantaen samalla vastuun omasta työstäsi. Pidät siitä, että työpäiväsi ovat erilaisia ja hallitset hyvin ajoittaisen kiireenkin. Arvostamme erityisesti kokemusta / tuntemusta alalta. Sujuvan suomen kielen lisäksi työssä vaaditaan sujuvaa englannin taitoa, lisäksi suurena etuna on saksan kielen taito.
Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn kannustavassa työyhteisössä, jossa tuetaan ja autetaan muita tiimin jäseniä. Pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä, jossa on myös hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen.
Jos olet aktiivinen ja positiivinen tekijä, joka työskentelee mielellään ihmisten kanssa vaihtelevassa työssä, niin odotan hakemustasi mahdollisimman pian!
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 21.2.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot