(Poistunut julkaisusta)

Liikenteen asiantuntijoita, Helsinki, Tampere tai Oulu
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Kiinnostaisiko työ liikennejärjestelmän kehittäjänä monipuolisissa projekteissa?  

Haemme raide- ja kaupunkiliikenteen asiantuntijoita liikennejärjestelmäryhmämme vahvistukseksi Helsinkiin, Tampereelle tai Ouluun.

Raideliikenteen asiantuntijana vastuullasi on liikenteellisten selvitysten ja hankearviointien laatiminen, raideliikenteen asiantuntijatehtävät eri suunnitteluvaiheissa sekä liikenteen vaikutustarkastelut kuten liikenne-ennusteet, raideliikenteen simulointi ja ratakapasiteettitarkastelut.

Tie- ja katuliikenteen asiantuntijana tehtäviäsi ovat tie- ja katuliikenteen suunnittelu, liikenteen toimivuus- ja verkolliset tarkastelut sekä liikenteenohjaus- ja liikennevalosuunnittelu. Toimit liikenteen asiantuntijatehtävissä eri suunnitteluvaiheissa. Vastuullasi on arvioida ja varmistaa suunnitteluratkaisujen turvallisuus ja eri liikennemuotoja palveleva liikenteellinen toimivuus.

Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja soveltuva koulutus (DI tai ins. AMK). Olet kartuttanut kokemuksesi joko raide- tai kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja suunnittelijana. Toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa liikennejärjestelmän kehittämiseen ja ymmärrystä eri liikennemuodoista ja tulevaisuuden liikkumistarpeista. Odotamme innostuneisuutta liikennejärjestelmäryhmämme osaamisen kehittämiseen. Suunnitteluohjelmistojen hallinta sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Käytämme projekteissamme mm. Viriato-, Opentrack-, Synchro/Simtraffic-, AutoCad- ja ArcGis-ohjelmistoja. Tarjoamme mahdollisuuden toimia projektipäällikkönä ja osallistua aktiivisesti Ruotsin projekteihin tytäryhtiömme VR Infrapron kanssa. Arvostamme matkustusvalmiutta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan parissa, nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa organisaatiossamme. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi säännöllisillä koulutuksilla.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Tiina Kiuru, puh. 040 866 5236 tai tiina.kiuru@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan suunnittelutoimistoista ja rakennusliikkeistä. Palvelut kattavat koko rautateiden elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon sekä vaativat kaupunkisuunnittelun projektit. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmästä luo vahvan perustan raide- ja kaupunki-infrastruktuurin kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.