(Poistunut julkaisusta)

Liikenteen asiantuntija
Sweco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Swecon infra-, ja ympäristötoimialan asiantuntijat tarjoavat maankäytön, raide- ja muun liikenteen, infran, vesihuollon sekä ympäristökonsultoinnin palveluja. Luomme edellytykset hyvälle elinympäristölle sekä edistämme ekologisesti, taloudellisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestävää kehitystä. NRC Groupin suunnitteluliiketoiminnan tultua osaksi Swecoa 1.11.2019 Sweco nousee johtavaksi raideliikenteen asiantuntijaksi Pohjois-Euroopassa ja vahvistaa asemaansa Suomessa ja Ruotsissa. Kaupan myötä olemme mukana mm. Kruunusillat-pikaraitiotieyhteydessä, Raide-Jokeri-hankkeessa, Tampereen Ratikassa, Espoo-Lohja-Salo-oikoradassa sekä monessa muussa merkittävässä kestävän yhteiskunnan rakentamiseen tähtäävässä suunnitteluhankkeessa.

Haemme joukkoomme

LIIKENTEEN ASIANTUNTIJOITA

Haemme liikenteen asiantuntijoita liikennejärjestelmätiimiimme vahvistukseksi eri puolelle Suomea! Liikenteen asiantuntijana vastuullasi on erilaisten liikenteellisten selvitysten, suunnitelmien ja arviointien laatiminen. Työnkuvaasi voivat kuulua mm. liikenne-ennusteiden ja liikenteen vaikutustarkasteluiden laatiminen, liikennevalosuunnittelu, liikenteen toimivuustarkastelut, raideliikenteen simuloinnit, liikenteen ohjauksen suunnittelu sekä kestävän liikkumisen selvitys- ja suunnittelutehtävät. Työnkuva voidaan muodostaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Toimimme monipuolisissa liikennesuunnittelutehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset raitiotiehankkeet sekä ratapuolelta muun muassa Turun ratapihan suunnittelu ja Luumäki-Imatra kaksoisraide.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja soveltuva koulutus (DI tai ins. AMK). Olet kartuttanut kokemuksesi joko raide- tai kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja suunnittelijana. Toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa liikennejärjestelmän sekä kestävän liikkumisen kehittämiseen ja ymmärrystä eri liikennemuodoista ja tulevaisuuden liikkumistarpeista. Odotamme myös innostuneisuutta liikennejärjestelmäryhmämme osaamisen kehittämiseen. Suunnitteluohjelmistojen hallinta sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Käytämme projekteissamme mm. Viriato-, Opentrack-, Vissim-, Synchro/Simtraffic-, AutoCad- ja ArcGis-ohjelmistoja. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä matkustusvalmiutta.

Lisätiedot ja hakeminen
Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Weurlander puh. 040 5303496, etunimi.sukunimi(a)nrcgroup.fi.

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta ma 9.12.2019 mennessä.

Paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Turku, muu Suomi