(Poistunut julkaisusta)

Liikenteen asiantuntija
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Kiinnostaisiko työ liikennejärjestelmän kehittäjänä monipuolisissa projekteissa?  

Haemme erityisesti raideliikenteen asiantuntijoita liikennejärjestelmäryhmämme vahvistukseksi Helsinkiin, Tampereelle, Kouvolaan tai Ouluun. Toimimme monipuolisissa rata- ja raitiotiesuunnittelutehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet sekä ratapuolelta muun muassa Luumäki-Imatra kaksoisraiteen ja Turun ratapihan suunnittelu. Toimeksiantojemme kautta on mahdollista saada kattava näkemys rautatie- ja raitiotiealalta ja kestävän liikkumisen suunnittelemisesta erilaisissa ympäristöissä.

Raideliikenteen asiantuntijana vastuullasi on liikenteellisten selvitysten ja hankearviointien laatiminen, raideliikenteen asiantuntijatehtävät eri suunnitteluvaiheissa sekä liikenteen vaikutustarkastelut kuten liikenne-ennusteet, raideliikenteen simulointi ja ratakapasiteettitarkastelut.

Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja soveltuva koulutus (DI tai ins. AMK). Olet kartuttanut kokemuksesi joko raide- tai kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja suunnittelijana. Toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa liikennejärjestelmän kehittämiseen ja ymmärrystä eri liikennemuodoista ja tulevaisuuden liikkumistarpeista. Odotamme innostuneisuutta liikennejärjestelmäryhmämme osaamisen kehittämiseen. Suunnitteluohjelmistojen hallinta sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Käytämme projekteissamme mm. Viriato-, Opentrack-, Synchro/Simtraffic-, AutoCad- ja ArcGis-ohjelmistoja. Tarjoamme mahdollisuuden toimia projektipäällikkönä ja osallistua ulkomaan projekteihimme. Arvostamme matkustusvalmiutta, hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan parissa, nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa organisaatiossamme. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi säännöllisillä koulutuksilla.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Tiina Kiuru, puh. 040 866 5236 tai tiina.kiuru@vr.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.6.2019 mennessä. 


Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Aiempaa suunnittelukokemusta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja

Lisäksi eduksesi on:

  • Suunnitteluohjelmistojen hallinta
  • Ruotsin- ja englanninkielentaito

 


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
  • Hyvät etätyömahdollisuudet

Puhelin: 040 866 5236 Sähköposti: tiina.kiuru@vr.fi Sijainti: Helsinki, Kouvola, Oulu, Tampere