(Poistunut julkaisusta)

Liikenteen asiantuntija, NRC Group Finland Oy, Helsinki
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Liikenteen asiantuntija

 

Tule näköalapaikalle kehittämään kestävästi!

 

Haemme liikenteen asiantuntijoita liikennejärjestelmäryhmämme vahvistukseksi eri puolelle Suomea! Toimimme monipuolisissa rata- ja raitiotiesuunnittelutehtävissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä Tampereen ja Helsingin allianssimuotoiset ratikkahankkeet sekä ratapuolelta muun muassa Turun ratapihan suunnittelu ja Luumäki-Imatra kaksoisraide.

 

Odotamme

Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja soveltuva koulutus (DI tai ins. AMK). Olet kartuttanut kokemuksesi joko raide- tai kaupunkiliikenteen asiantuntijana ja suunnittelijana. Raideliikenteen asiantuntijana vastuullasi on liikenteellisten selvitysten ja hankearviointien laatiminen, raideliikenteen asiantuntijatehtävät eri suunnitteluvaiheissa sekä liikenteen vaikutustarkastelut kuten liikenne-ennusteet, raideliikenteen simulointi ja ratakapasiteettitarkastelut.

 

Toivomme sinulta kiinnostusta ja intoa liikennejärjestelmän kehittämiseen ja ymmärrystä eri liikennemuodoista ja tulevaisuuden liikkumistarpeista. Odotamme innostuneisuutta liikennejärjestelmäryhmämme osaamisen kehittämiseen. Suunnitteluohjelmistojen hallinta sekä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Käytämme projekteissamme mm. Viriato-, Opentrack-, Synchro/Simtraffic-, AutoCad- ja ArcGis-ohjelmistoja. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä matkustusvalmiutta.

 

Tarjoamme

Pääset monipuoliselle ja haasteelliselle tehtäväkentälle nopeasti kehittyvän suunnittelutoiminnan pariin. Saat käyttöösi nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa organisaatiossamme, myös ulkomailla. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi säännöllisillä koulutuksilla.

 

Sijainti

Työskentelypaikkakuntasi voi olla joko Helsingissä, Tampereella, Kouvolassa, Oulussa tai Lahdessa sijaitsevissa toimistoissamme. Myös etätyöjärjestelyt ovat neuvoteltavissa.

 

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
  • Palkitsemisohjelma
  • Hyvät etätyömahdollisuudet

 

Aikataulu & hakeminen

Täytä hakemus 31.8.2019 mennessä Adeccon sivuilla www.adecco.fi, muista laittaa mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan. Tehtävään valitut henkilöt työllistyvät suoraan NRC Group Finlandin vakituisiksi työntekijöiksi. Kannattaa hakea mahdollisimman nopeasti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa, ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

 

Lisätietoja tarvittaessa antaa Adeccolla 12.7. asti Sr. Recruitment Manager Pekka Loponen, puh. 040 556 0905, pekka.loponen@adecco.fi ja tämän jälkeen Sr. Recruitment Manager Teemu Vuorinen, puh. 040 061 0041, teemu.vuorinen@adecco.fi

 

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrah>