(Poistunut julkaisusta)

Liikennöintitarkastaja, Kotka (koulutushaku)
VR Transpoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Sinä rautateistä innostunut tekniikan ammattilainen, tule kouluttautumaan liikennöintitarkastajaksi!

Etsimme tulevia liikennöintitarkastajia 4.6. alkavaan koulutukseen. Työtä tehdään ratapihalla ja se on monipuolista, haastavaa ja vastuullista. Työtä tehdään ulkona ja vuoroissa, joten vuodenajat ja sääolosuhteet tulevat tutuksi.

Tarjoamme työntekijöillemme vapaamatkustusedun Suomen rautateillä sekä hyvät liikunta-, kulttuuri- ja virkistysedut. Lisäksi meillä on paljon omia harrastuskerhoja, joista löytyy mahdollisuuksia moneen makuun.

Odotamme, että sinulla on vähintään ammatillinen peruskoulutus mieluiten tekniseltä alalta. Olet oma-aloitteinen, paineensietokykyinen ja asenteesi on työtä pelkäämätön. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa.

Koulutuksen teoriaosuus järjestetään Kouvolassa ja työnopastus Kotkassa. Koulutuksen kesto on noin kaksi kuukautta. Koulutuksen jälkeen saat pätevyyden jarrujen testaamiseen ja liikennöintitarkastuksen tekemiseen lähteville junille. Koulutuksesta valmistumisen jälkeen tarjoamme sinulle työsopimuksen ja työpaikan Kotkassa vuoden 2019 loppuun asti. Tämä tehtävä voi olla sinulle askel rautatieuralla uusiin haasteisiin esimerkiksi liikkuvan kaluston kuljettajaksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäesimies Matti Gammelin, puh. 040 8666 101 tai sähköpostitse matti.gammelin@vrtranpoint.fi

Jätäthän hakemuksesi 20.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Transpoint on Suomen johtava ja monipuolisin logistiikkayritys. Yritys tarjoaa kattavia rautatielogistiikan sekä kotimaan ja kansainvälisen maantielogistiikan palveluja. VR Transpoint on osa VR-konsernia.