Liikennevaloasiantuntija
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Kaupunkirakenteen toimialan liikenne- ja viheralueet palvelualue vastaa kaupungin maa-, metsä- ja vesialueiden, katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden hallinnasta, suunnittelusta, rakentamisesta, ylläpidosta, jätehuollosta sekä vesihuoltolaissa kunnalle määrätyistä tehtävistä.

Haemme Liikenne- ja viheralueet -palvelualueelle

LIIKENNEVALOASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2019 alkaen.

Liikennevaloasiantuntija vastaa Jyväskylän kaupungin liikennevalojärjestelmän toiminnasta ja kehittämisestä. Jyväskylässä on tällä hetkellä 67 liikennevaloristeystä, jotka on liitetty liikennevalojen valvonta- ja ohjausjärjestelmään.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Hakijalla tulee olla kokemusta erillisohjattujen ja yhteenkytkettyjen liikennevalojen suunnittelusta. Eduksi luetaan SYVARI -suunnittelutavan tuntemus. Lisäksi eduksi luetaan myös Ethernet -lähiverkon perusteiden tuntemus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi tehtävään valitulla tulee olla oma-aloitteisuutta tiedon hankinnassa ja yhteistyöverkostojen luomisessa ja ylläpitämisessä sekä kaupungin sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden että muiden sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja aivan kaupungin ytimessä. Käytössäsi on myös kaupungin laajat henkilöstöedut ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Tehtävä alkaa 1.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävän palkkaus ja muut ehdot noudattavat Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS).

Haku tehtävään päättyy 26.8.2019 klo 14.00. Lue lisää ja täytä hakemus:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/liikennevaloasiantuntija-jyv-53-44-19/?r=10

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287191
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä
  • Lisätietoja antaa: Rakennuttajapäällikkö Jari Lohi p. 014 2665124, sähköpostitse: jari.lohi@jyvaskyla.fi